Intex lanserar ett nytt sortiment av trÄdlös mus i Indien, priset börjar pÄ Rs 360

Intex Featured

“Priserna mellan Rs 360 och Rs 499 varierar alla 5 modeller mellan 800 och 2000 DPI”

Den indiska tillverkaren av smarttelefoner och IT-utrustning, Intex Technologies, har uppdaterat sitt trĂ„dlösa musutbud genom att tillkĂ€nnage en ny uppsĂ€ttning trĂ„dlösa möss 3D, 4D och 6D pĂ„ hemmamarknaden idag. Alla 5 modeller Ă€r utformade för effektivitet och komfort och varierar mellan 800 och 2000 DPI, vilket betyder att deras kĂ€nslighet varierar beroende pĂ„ de angivna DPI: erna. De fem modellerna, nĂ€mligen – Intex Mouse Wireless M-100, M110, M250, M200 och M210, Ă€r ​​prissatta mellan Rs 360 och Rs 499 och finns i röda, svarta och blĂ„a fĂ€rgalternativ.

Intex presenteras

Enligt Intex Àr dessa möss ergonomiskt utformade, vilket innebÀr att de lÀtt kan anvÀndas av en mÀngd olika handstorlekar och har en kroppsform som Àr bra för en klo eller en hybridklo / palmhandtag. Den optiska mussensorn pÄ alla modeller fungerar pÄ bÄde hÄrda och tygdynor. NÀr de kommer till knappplaceringen har de 3D / 4D / 6D-knappar som Àr placerade pÄ ett sÀtt som minskar repetitiv underarmsvridning. Intex hÀvdar att de Àr lÀtta pÄ armarna och lÀgger mindre stress pÄ muskeln nÀr du surfar pÄ internet eller utför nÄgon annan aktivitet. Dessutom har rullmusen pÄ alla möss en gummiaktig yta för bÀttre effektivitet och kontroll.

Kommenterar lanseringen av sortimentet, Nidhi Markandey, Director, Intex Technologies sa, ”Intex strategi har varit att stĂ€ndigt ta med ett bredare utbud av produkter enligt kundernas förĂ€ndrade behov och att ha en starkare kontakt med dem. Det nya sortimentet har utformats speciellt för mĂ€nniskor som inte kommer att kompromissa med en bra mus för sin dator / laptop. Dessa möss Ă€r utformade för att sĂ€kerstĂ€lla bĂ€sta handpassning, komfort och effektivitet för anvĂ€ndarna. ”