iOS 10.2 beta 4 Àr tillgÀnglig för nedladdning just nu

iOS 10.2 beta 4 Àr tillgÀnglig för nedladdning just nu

Ytterligare en mÄndags lunchbrytning, en ny chans att ladda ner en ny betaversion av iOS 10. Apple har sÄdd den fjÀrde betaversionen av iOS 10.2 till utvecklare idag, sÄ du kan (och borde) ladda ner den just nu.

MISS INTE: De 10 bĂ€sta Cyber ​​Monday-försĂ€ljningarna 2016

En tidigare version av iOS 10.2 beta gav oss nya emoji, glÀnsande nya bakgrundsbilder och Apples nya TV-app. Vi vill fortfarande se exakt vad som Àr nytt i iOS 10.2 beta 4, men bortsett frÄn alla nya funktioner Àr det förmodligen vÀrt att ladda ner bara för buggfixarna.

iOS 10.2 beta 4 Àr tillgÀnglig omedelbart som en OTA-uppdatering (OTA), och den kan ocksÄ laddas ner frÄn Apples utvecklarwebbplats och installeras med iTunes. För tillfÀllet Àr det bara tillgÀngligt för personer som Àr registrerade för Apples betalda utvecklarprogram (eller anvÀndare som följer de enkla instruktionerna för att komma runt Apples begrÀnsningar och fÄ tillgÄng till utvecklarbeta), men iOS 10 public beta 4 bör följa nÀra.

Vi har sammanstĂ€llt de bĂ€sta funktionerna som du kan förvĂ€nta dig pĂ„ din telefon nĂ€r Apple Ă€ntligen slĂ€pper huvudversionen av iOS 10.2 till allmĂ€nheten. Bland de bĂ€sta förĂ€ndringarna Ă€r ny emoji – obekvĂ€m kanot inkommande – den TV-appen vi pratade om, en ny skĂ€rmeffekt i Meddelanden och en ny Emergency SOS-funktion som lovar att vara lika delar livrĂ€ddande och otroligt irriterande.