iOS 12.0.1 nu tillgÀngligt, ÄtgÀrdar problem med laddningsfel och Wi-Fi-nÀtverk

Apple slÀpper iOS 12.3.2 för iPhone med en fix för en irriterande bugg

Mindre Àn en mÄnad efter att ha slÀppt iOS 12 har Apple börjat lansera den första uppdateringen för den nya versionen av sitt mobila operativsystem för att ta itu med nÄgra anmÀrkningsvÀrda problem som har uppstÄtt sedan lanseringen. Om du alls har varit online de senaste veckorna har du förmodligen lÀst om en laddningsproblem som pÄverkar vissa iOS 12-enheter. För dem som inte gjorde det: Vissa enheter laddar inte nÀr de Àr inkopplade om inte skÀrmen aktiverades först.

iOS 12.0.1 har nu tagit upp den hÀr frÄgan, men det Àr vÀrt att notera att Apple specifikt diskuterar iPhone XS i versionerna, trots att anvÀndare av ett stort antal enheter rapporterade att de stött pÄ problemet, inklusive iPad-anvÀndare. Vi kommer att ta reda pÄ de kommande dagarna om korrigeringen gÀller alla eller bara iPhone XS-anvÀndare.

Men det Ă€r inte den enda fixen som finns i. Apple fixade ocksĂ„ ett fel som fick iPhone XS-enheter att Ă„teransluta den lĂ„ngsammare 2,4 GHz-anslutningen till ett WiFi-nĂ€tverk snarare Ă€n den snabbare 5 GHz-anslutningen, fixade ett problem med undertexter i videoappar och Ă„terstĂ€llde ‘.? 123’ -tangenten till sin ursprungliga position. pĂ„ iPad-tangentbordet.

HÀr Àr de fullstÀndiga release-anteckningarna frÄn iOS 12.0.1-uppdateringen, som Àr tillgÀnglig just nu:

ÅtgĂ€rdar ett problem dĂ€r vissa iPhone XS-enheter inte laddades omedelbart nĂ€r de Ă€r anslutna till en blixtkabel. Löser ett problem som kan fĂ„ iPhone XS-enheter att Ă„teransluta till ett Wi-Fi-nĂ€tverk vid 2,4 GHz istĂ€llet för 5 GHz ÅterstĂ€ller den ursprungliga positionen för “.? 123 ″-Tangent pĂ„ iPad-tangentbordet Löser ett problem dĂ€r undertexter kanske inte visas i vissa videoappar Löser ett problem dĂ€r Bluetooth kan bli otillgĂ€nglig

Om du vill uppdatera din enhet till iOS 12.0.1 nu kan du göra det genom att gĂ„ till instĂ€llningar > AllmĂ€n > Programuppdatering pĂ„ din enhet och knacka pĂ„ “Ladda ner och installera” lĂ€ngst ner pĂ„ sidan. Du kan ocksĂ„ tillĂ€mpa uppdateringen via iTunes genom att ansluta din iOS-enhet till en dator.