iOS 12.2, watchOS 5.2 utvecklare beta 2 ger otaliga buggfixar

iOS 12.2, watchOS 5.2 utvecklare beta 2 ger otaliga buggfixar

“Den senaste Apple-uppdateringen anger inga tillĂ€gg eller Ă€ndringar av kosmetika eller funktioner, och nĂ€mner bara allmĂ€nna buggfixar i dess uppbyggnad.”

Apple har rullat ut iOS 12.2-utvecklaren beta 2, tillsammans med den andra beta-versionen för watchOS 5.2, macOS 10.14.2 och tvOS 12.2, i sina beta-cirklar idag, tillsammans med betaversioner för sina Classroom-appar. Utvecklaren beta 1 inkluderade en massa medelstora till mindre tweaks till iOS 12, medan beta 2 bara nÀmner allmÀnna buggfixar som en del av dess uppbyggnad. Det markerar emellertid inte specifikt om beta-builden ocksÄ ger en fix för FaceTime-buggen som har vÀckt mycket oro för Apples expansiva anvÀndarbas.

Tillsammans med plattformsuppdateringarna för iOS, watchOS, macOS och tvOS har Apple ocksÄ introducerat betauppdateringar för sina klassrumspaket för bÄde iPad och Mac. Med Classroom 2.0 beta för Mac och 3.0 beta för iPads kan lÀrare pÄ iOS-enheter nu styra och hantera elevernas Mac-datorer, samt djuplÀnknavigering till kompatibla appar under Classroom-ekosystemet, över enheter. Dessa uppdateringar Àr en delmÀngd av de större utvecklarbeta som rullas ut för de specifika plattformarna.

iPhone Apple Watch - i text

Intressant, 9to5Mac rapporterar att iOS 12.2 beta 2 har tagit med sig, tillsammans med lapparna, stöd för fyra nya Animoji – giraff, haj, uggla och vĂ„rtsvin, av alla varelser. Detta skulle göra sitt för att leva upp saker för iOS-anvĂ€ndare, som har gĂ„tt igenom en ganska svĂ„r tid, med alla möjliga buggar och problem pĂ„ en plattform som var kĂ€nd för sin tillförlitlighet. FaceTime-buggen, som upptĂ€cktes för ungefĂ€r en vecka sedan, var bara den senaste svagheten frĂ„n Apples stall och gjorde det möjligt för anvĂ€ndare att utnyttja en persons kamera och mikrofon genom att göra ett FaceTime-videosamtal, Ă€ven om den avsedda mottagaren inte fick det.

Apple skulle enligt uppgift bli medveten om sin existens av en 14-Äring nÄgon tid i förvÀg, men företagets underlÄtenhet att ta itu med det potentiellt allvarliga intrÄnget först har orsakat en viss Ängest bland USA: s politiska beslutsfattare. New Yorks statsadvokat, general Letitia James, uppmanade till att inleda en undersökning om varför Apple inte behandlade detta brott med största prioritet, vilket bidrar till Apples ökande oro för dess fallande iPhone-försÀljning och en potentiellt knepig affÀrsperiod.