iOS 12.3 Beta 5 slÀppt för utvecklare och offentliga testare

iOS 12.3 Beta 5 slÀppt för utvecklare och offentliga testare

“Apple har ocksĂ„ sĂ„dd watchOS 5.2.1, macOS 10.14.5 och tvOS 12.3 beta 5 uppdateringar”

Medan de flesta av oss fortfarande diskuterar Google I / O-evenemangets höjdpunkter, har Apple tyst sÄdd den femte betaversionen av iOS 12.3, macOS 10.14.5, watchOS 5.2.1 och tvOS 12.3. De nya betauppdateringarna Àr nu tillgÀngliga över luften för alla utvecklare och offentliga betatestare som kör de tidigare betaversionerna. Uppdateringarna kommer bara en vecka efter den fjÀrde betaversionen och ungefÀr en mÄnad sedan Apple lanserade iOS 12.2. Om du Àr registrerad utvecklare kan du ocksÄ ladda ner beta-firmware frÄn Apple Developer Center.

Uppdateringar för Apple Watch, Mac och Apple TV finns ocksÄ pÄ liknande sÀtt. Naturligtvis mÄste Apple Watch-uppdateringen laddas ner pÄ den anslutna iPhone först. IOS 12.3 och tvOS 12.3 femte beta ger den nya Apple TV-appen. Bortsett frÄn det finns det inte mÄnga nya funktioner i den hÀr uppdateringen eftersom det mestadels bara Àr buggfixar och förbÀttringar. Men om du kör betaversionerna rekommenderar vi att du installerar den nya uppdateringen.

SkÀrmdump 08-05-2019 kl 14.48

Apple introducerade den nya Apple News-appen i iOS 12.2, och iOS 12.3 kommer att förbÀttra tjÀnsten Ànnu mer. Betaversionerna av iOS 12.3 har den nya Apple TV-appen, som nu har en ny design och funktionalitet. Det finns ocksÄ pÄ tvOS 12.3 beta. Appen jobbar fortfarande med och den har en rekommendationsmotor som anvÀnder maskininlÀrning för att föreslÄ program och filmer baserat pÄ vad du tittar pÄ. Apple TV-appen har ocksÄ en kanalfunktion, som Àr en prenumerationstjÀnst som kan spela upp kanaler i appen. Du behöver inte lÀngre öppna en annan app för att titta pÄ en show frÄn en prenumerationskanal.

Den nya TV-appen har ocksĂ„ flera designĂ€ndringar som fokuserar pĂ„ anvĂ€ndaren. Segmenten ‘Watch Now’ och ‘Up Next’ Ă€r placerade i mitten. Det finns nydesignade sektioner för TV-program, barninnehĂ„ll, filmer, sport etc. iOS-versionen har en ny bottenfĂ€lt som har sök-, Watch Now- och Library-alternativen. Apple kommer sannolikt att slĂ€ppa den slutliga offentliga stabila versionen av iOS 12.3, watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 och macOS 10.14.5 senare i mĂ„naden.