iOS 13 innehÄller enligt uppgift hÀnvisningar till Apples ryktade spÄrningsenhet Tag

iOS 13 innehÄller enligt uppgift hÀnvisningar till Apples ryktade spÄrningsenhet Tag

“Apple-taggen kan anvĂ€ndas för att hĂ„lla reda pĂ„ parade enheter som AirPods och HomePod-högtalaren”

Apple rapporterades nyligen att de arbetade med en spĂ„rningsenhet som kan anvĂ€ndas för att hĂ„lla koll pĂ„ anvĂ€ndarnas personliga föremĂ„l med den nyligen introducerade appen “Hitta min”, som debuterade vid WWDC 2019-konferensen. Nu har den första betaversionen av iOS 13 visat sig innehĂ„lla tillgĂ„ngspaketreferensen till enheten med produkttypen “Tag1,1”, som upptĂ€cktes av iOS-utvecklaren Steve Moser. Enheten mĂ„ste kopplas ihop med en anvĂ€ndares Apple-enhet i nĂ€rheten, ungefĂ€r som AirPods och HomePods, och kan spĂ„ra objekt.

Vad Àr Tag1,1? Kan det hÀr vara den kakelliknande enheten? # WWDC19 / cc @markgurman @stroughtonsmith @_inside pic.twitter.com/Xg6tVMXVZe

– Steve Moser (@SteveMoser) 4 juni 2019

Dessutom kan nĂ€mnda produkt kopplas till valfritt föremĂ„l och paras ihop med anvĂ€ndarens iCloud-konto pĂ„ en iPhone. Dessutom kan anvĂ€ndare ocksĂ„ fĂ„ aviseringar nĂ€r enheten rör sig bort frĂ„n taggen som pĂ„minner dem om objektet taggen Ă€r fĂ€st vid. En annan tillgĂ„ng i beta 1 ger ocksĂ„ en glimt av Taggen om hur den kan se ut. Det Ă€r möjligt en mockup som kunde ha anvĂ€nts för testning och 9to5Mac hĂ€vdar att den matchar beskrivningen av enheten som den har visat av teamet som Ă€r en del av utvecklingen. Även om det inte Ă€r bekrĂ€ftat kan Tag meddelas vid hĂ„rdvaruevenemanget i september, dĂ€r Cupertino-företaget ocksĂ„ introducerar nya iPhones. SĂ„ vi borde veta mer detaljer dĂ„.

Apple introducerade iOS 13 pÄ WWDC-utvecklarkonferensen för nÄgra dagar sedan. Det ger Siri förbÀttringar och röststyrning, ett svepande tangentbord, förbÀttrad skÀrmtid med fler funktioner och förbÀttrad Apple Maps. Det ger ny volym HUD-design, möjligheten att tysta samtal frÄn okÀnda nummer och mer. Apple hade lagt till en unik portrÀttbelysningseffekt till iOS 13; detta möjliggör studionivÄjustering av ljus och mer.