iOS 13 kan Àntligen ta bort den enorma volymen pÄ headsetet pÄ iPhone

Brittisk konsumentvakthund hÀvdar att Apple överskattar iPhone XR-batteriets livslÀngd med upp till 51 procent

“Medan tweeten sĂ€ger att Apple kommer att bli av med ringsignalerna, stĂ„r det inte om det kommer att ersĂ€ttas av nĂ„got annat eller inte”

Apples uppdatering till iOS 12 Àr fortfarande lÄngt borta eftersom Cupertino-jÀtten vanligtvis meddelar stora OS-uppdateringar nÄgon gÄng i juni. Enligt en tweet frÄn en XDA-utvecklare kommer Apple dock att bli av med en funktion som vissa iOS-anvÀndare tycker Àr mycket irriterande. Den funktionen Àr head-up-bilden av en ringring som visas nÀr anvÀndare trycker pÄ volymknapparna för att öka eller minska volymen. Det Àr ganska stort, sÀrskilt pÄ smÄ skÀrmar. Huruvida anvÀndare gillar den diskreta head-up varje gÄng beror pÄ deras personliga smak, men vissa iOS-anvÀndare har uttryckt sin ogillande av funktionen pÄ sociala medier.

SĂ„ jag har bara nĂ„gra fantastiska nyheter …

I iOS 13 Àr volymen HUD borta! Apple fixar Àntligen sin programvara!
Det ska ocksÄ vara banbrytande men vad som helst.

– Max Weinbach (@MaxWinebach) 19 februari 2019

Om du nĂ„gonsin har anvĂ€nt iOS kommer du att mĂ€rka att en stor heads-up-ikon visas pĂ„ mitten av skĂ€rmen varje gĂ„ng volymvipporna trycks in. Denna head-up tar upp en hel del av skĂ€rmen och gillas inte av anvĂ€ndare som föredrar en mycket mer subtil head-up. Detta har varit en funktion för Apples mobilprogramvara under en lĂ€ngre tid – Ă€ven om företaget tog bort det frĂ„n vissa appar, som YouTube och Netflix, för att hĂ„lla UI renare medan du tittar pĂ„ videor. Det finns emellertid fortfarande kvar för andra appar sĂ„vĂ€l som pĂ„ startskĂ€rmen, men det ser ut som att iOS 13 skulle kunna ta bort det helt.

ios 13

Bortsett frĂ„n det antyder tweeten att Apples nya iteration av iOS kommer att ha stora förĂ€ndringar Ă€ven om han slutar med att nĂ€mna nĂ„gon av de “banbrytande” funktionerna. Nuvarande rapporter antyder att Apple arbetar med ett mörkt lĂ€ge för hela systemet för den kommande versionen av sitt mobila operativsystem. Apples kameraprogramvara förvĂ€ntas ocksĂ„ fĂ„ stora förbĂ€ttringar för att fĂ„ det i nivĂ„ med Googles höga standarder.

Dessutom förvÀntades fler grÀnssnittsrelaterade visuella Àndringar pÄ startskÀrmen i iOS 12 men hÀnde inte. iOS 13 kan Àntligen ge den vÀlbehövliga visuella översynen. Det finns lite vi vet för tillfÀllet, men det kommer att finnas mer info nÀr vi gÄr lÀngre fram till 2019. Apple brukar göra stora tillkÀnnagivanden om iOS vid sin Ärliga WWDC Developers Conference som vanligtvis sker mitt pÄ Äret.

[Previous Story]Panasonic lanserar FZ-1000 II, ZS80 kompakta superzoomkameror

[Next Story]Google skulle enligt uppgift avslöja prenumerationen pÄ spelströmning den 19 mars