iOS 13 lÀckage visar mörkt lÀge, förbÀttrad iPad multitasking, Ängra gest och mer

iOS 13 lÀckage visar mörkt lÀge, förbÀttrad iPad multitasking, Ängra gest och mer

“IOS 13 förvĂ€ntas starta pĂ„ Apples WWDC 2019-konferens, som startar den 3 juni”

Apples vĂ€rldsomfattande utvecklingskonferens (WWDC) 2019 Ă€r planerad att starta den 3 juni. Även om det Cupertino-baserade företaget avslöjar en massa produkter, kommer höjdpunkten i evenemanget att vara dess iOS-programvara. I Ă„r förvĂ€ntas Apple avslöja iOS 13 – nĂ€sta stora version av operativsystemet iPhone och iPad. Innan lanseringen, 9to5Mac har fĂ„tt nĂ„gra intressanta detaljer om det kommande operativsystemet, direkt frĂ„n “mĂ€nniskor som Ă€r bekanta med dess utveckling.”

ios12-iphone-dubbel-sim-kontroll-center-beskuren

IOS 13 sĂ€gs markera debut för den efterlĂ€ngtade funktionen “Dark Mode” pĂ„ iPhone sĂ„vĂ€l som iPad senare i Ă„r. Det bekrĂ€ftar den tidigare rapporten och hĂ€vdar att funktionen kommer att vara systemomfattande mörkt lĂ€ge som kan aktiveras i instĂ€llningar, inklusive en hög kontrastversion, liknande det som finns tillgĂ€ngligt pĂ„ macOS. I synnerhet kommer iPad-appar som körs pĂ„ Mac-datorer med Marzipan att stödja det ursprungliga mörka lĂ€get pĂ„ bĂ„de iOS och macOS.

Dessutom kommer iPads som kör iOS 13 enligt uppgift att tillĂ„ta anvĂ€ndare att ha flera fönster öppna samtidigt. Var och en av dessa fönster kommer med enskilda ark som Ă€r fĂ€sta pĂ„ vissa delar av skĂ€rmen. Om anvĂ€ndarna vill ta bort dem eller flytta runt kan de göra det med en enkel dra-gest. Fönstren blir dĂ„ ett kort som kan staplas ovanpĂ„ varandra – för att hĂ„lla sakerna snygga och snygga. ”Programvaran kommer att anvĂ€nda en djupeffekt för att ange vilka kort som Ă€r överst och vilka som Ă€r lĂ€ngst ner. Kort kan slĂ€ngas för att avfĂ€rda dem, ” lade till rapporten.

iOS_12_story

Bortsett frĂ„n detta förvĂ€ntas nĂ€sta iteration av iOS ocksĂ„ ge ett nytt “Ă„ngra” -system. Funktionen gör det möjligt för anvĂ€ndare att Ă„ngra en handling med en trefingers gest pĂ„ iPads, som annars krĂ€ver en fysisk skakning. Efter uppdateringen Ă€r allt du behöver göra att placera tre fingrar samtidigt pĂ„ tangentbordet – skjut Ă„t vĂ€nster för att Ă„ngra nĂ„got medan du sveper Ă„t höger gör det om. “Apple kommer att ge en handledning om funktionen första gĂ„ngen tangentbordet Ă€r öppet.”

Apple iOS 12.2 Hej Siri Airpods 2 1

Det Ă€r inte allt! Safari för iOS 13 visar automatiskt en webbsida (nĂ€r sĂ„ Ă€r möjligt) pĂ„ iPad i skrivbordslĂ€ge istĂ€llet för den vanliga mobila sidan dĂ€r allt ser massivt ut och tvingar anvĂ€ndare att trycka pĂ„ knappen BegĂ€r skrivbordswebbplats. Apple Mail-tjĂ€nsten uppdateras ocksĂ„ med subtila förĂ€ndringar. iOS 13 sĂ€gs organisera e-postmeddelanden i kategorier som marknadsföring, inköp och resor, vilket Ă€r lĂ€tt att söka. AnvĂ€ndare kommer ocksĂ„ att kunna lĂ€gga till meddelanden i en “lĂ€s senare” lista. Apple verkar ocksĂ„ arbeta med en ny gest för att vĂ€lja flera objekt pĂ„ en genom att helt enkelt dra fingrarna pĂ„ skĂ€rmen.

Utöver detta förvĂ€ntas du fĂ„ en omdesignad volym HUD, en ny panel för teckensnittshantering inom appen InstĂ€llningar, moderniserad PĂ„minnelser-appen, flersprĂ„kigt stöd för tangentbord och diktering, fler kontroller i appen och bĂ€ttre “Hey Siri” -avslag för vanliga misstag.