iOS 13 lÀckta skÀrmdumpar visar mörkt lÀge och uppdaterade appar

Globala appintÀkter uppgÄr till 39,2 miljarder dollar, Apple fick 25,5 miljarder dollar trots fÀrre nedladdningar: Sensor Tower

“Det nya mörka lĂ€get förvĂ€ntas ge lĂ€ngre batterilivslĂ€ngd pĂ„ enheter som kör iOS 13”

Apple Àr redo att vara vÀrd för sin Ärliga keynote för Worldwide Developers Conference (WWDC) den 3 juni. Vid evenemanget Àr Cupertino-teknikjÀtten redo att avslöja de uppdaterade versionerna av sina OS-plattformar, vilket betyder iOS, macOS, webOS och watchOS. Nu mindre Àn en vecka före WWDC, folk över pÄ 9to5Mac har lyckats fÄ tag pÄ nÄgra skÀrmdumpar av den kommande uppdateringen av iOS 13.

Apple iOS 13 lÀckt skÀrmdumpar

De lÀckta skÀrmdumparna pÄ iOS 13 avslöjar den efterlÀngtade funktionen Dark Mode. AnvÀndare kommer att kunna aktivera detta lÀge i instÀllningarna eller med ett alternativ i Kontrollcenter. Bilderna visar att i det mörka lÀget Àr den enda mÀrkbara förÀndringen Dock, som antar en livlig mörk bakgrund istÀllet för den ljusa. Företaget förvÀntas ocksÄ förinstallera iOS 13 med nya bakgrundsbilder för Dark Mode. Speciellt nÀr du anvÀnder appar som musik i mörkt lÀge ser du en riktig svart bakgrund. Det nya lÀget förvÀntas ocksÄ spara en viss batterilivslÀngd eftersom OLED-skÀrmen pÄ iPhones inte behöver anvÀnda ström för att lysa upp de svarta pixlarna.

Apple iOS 13 iPad pÄminnelser

NĂ€r det gĂ€ller de uppdaterade apparna PĂ„minnelser app kommer att fĂ„ en större redesign i iOS 13. PĂ„ iPad kommer den nya appen att ha ett större sidofĂ€lt med separata rutor för alternativ som “Idag”, “Schemalagd”, “Flaggad” och “Alla”. Appen kommer ocksĂ„ att ha en sökruta, en samling av dina pĂ„minnelselistor och SF UI Rounded font.

De Hitta mina vÀnner och Hitta min iPhone applikationer slÄs samman i iOS 13. Den nya appen kommer att anropas Hitta min och kommer att ha funktioner i bÄda apparna. Ryktet Àr ocksÄ att iOS 13 kommer med en uppdaterad HÀlsa app, en ny Kartor app och stöd för att anvÀnda en iPad som en sekundÀr Mac-skÀrm. Vi kommer att ha mer information om nÄgra dagar, sÄ hÄll ögonen öppna.