iPad mini 5 och 2019 iPad kan stödja Apple Pencil och Smart Keyboard-fodral

iPad mini 5 och 2019 iPad kan stödja Apple Pencil och Smart Keyboard-fodral

“Det finns ocksĂ„ en chans att bĂ„de iPadsna kan missa Touch ID och Face ID för biometrisk autentisering”

Tidigare rapporter har föreslagit att Apple kommer att slÀppa tvÄ prisvÀrda iPad-modeller i Är, en ny iPad mini och en sjunde generationens iPad med 10-tums skÀrm. Nu har vi mer information pÄ den fronten tack vare utvecklaren Steve Troughton-Smith, som nyligen slÀppte en tweet som tyder pÄ att bÄda iPad-modellerna kan komma med stöd för Apple Pencil och Apples populÀra Smart Keyboard-fodral.

Troughton-Smith hittade ett antal detaljer som tyder pÄ att bÄde iPad mini 5 och iPad 2019 kommer att stödja Apples mest populÀra tillbehör. De tvÄ modellerna hÀnvisas till med modellnummer J210 / J211 och J217 / J218. Utvecklaren hÀvdar ocksÄ att Apple kan ge Touch ID och Face ID ett miss pÄ de prisvÀrda modellerna, men det Àr osannolikt.

Det Àr svÄrt att hÀmta mycket information om J210 / J211 och J217 / J218, de kommande iPad-modellerna. Det verkar som om bÄda iPad-storlekarna stöder ett smart tangentbord och en penna, men det Àr möjligt att varken inkluderar Touch ID (eller Face ID). SvÄrt att förestÀlla sig Apple levererar sans TouchID om inte för $

– Steve Troughton-Smith (@stroughtonsmith) 29 januari 2019 BĂ„da iPadsna förvĂ€ntas ha en tunnare ram runt men kanske inte lika tunna som de pĂ„ iPad Pro-serien. Förutom en ny processor förvĂ€ntas detta Apple inte göra nĂ„gra större hĂ„rdvaruĂ€ndringar pĂ„ bĂ„da enheterna. Det exakta lanseringsdatumet för Apples nya iPads Ă€r Ă€nnu inte offentligt, men det Ă€r troligt att de kan presenteras under företagets Ă„rliga marsevenemang.

Apple-iPad-Mini-3-01

Den sista posten i iPad mini-serien kom nÀstan tre Är tillbaka nÀr den fjÀrde genereringsmodellen lanserades. Med en 7,9-tums skÀrm och Touch ID sÀljs iPad mini 4 för nÀrvarande till ett startpris pÄ 400 $ (cirka 28 500 Rs) och du kan förvÀnta dig att nÀsta modell kommer att prissÀttas pÄ samma sÀtt. Andra produkter som förvÀntas lanseras tillsammans med de nya iPadsna inkluderar Apples efterlÀngtade (allt-i-ett) AirPower trÄdlösa laddare, uppdaterade AirPods, en 7: e generationens iPod touch och en videostreamingtjÀnst.