iPad mini 5 TPU-skalbilder visar inga radikala förÀndringar i designen

iPad mini 5 TPU-skalbilder visar inga radikala förÀndringar i designen

“Bilder av det pĂ„stĂ„dda TPU-fodralet med iPad mini 5 visar att surfplattan kommer att ha en bekant design”

Det har gÄtt nÀstan fyra Är sedan Apple har lanserat en iPad mini-modell. Flera rapporter tidigare har dock föreslagit att Cupertino-jÀtten Àntligen kommer att ÄteruppvÀcka iPad-minitavlan frÄn de döda. Ryktfabriken har ocksÄ hÀvdat att nÀsta generations modell i serien, som pÄstÄs kallas iPad mini 5, kommer att komma med radikala designförÀndringar. Dessa förÀndringar sÀgs vara nÀrvaron av fyra stereohögtalare, en LED-blixt för den bakre kameran och en Smart Connector, ungefÀr som iPad Pro. En handfull lÀckta bilder av det pÄstÄdda iPad mini 5 TPU-fallet tyder dock pÄ nÄgot annat.

Apple iPad Mini 5 TPU-skal 1

Om de lÀckta bilderna verkligen Àr frÄn det kommande iPad mini 5-fodralet kommer vi inte att se nÄgra större externa designförÀndringar pÄ den nya modellen. Placeringen av högtalare, laddningsport, hörlursuttag och bakre kamerahÄl pÄ TPU-fodralet liknar iPad mini 4, förutom mikrofonens placering. Mikrofonen pÄ det genomskinliga fodralet placeras i mitten pÄ den övre bakpanelen, jÀmfört med bredvid den bakre kameran pÄ iPad mini 4. Speciellt produktiv tipster @OnLeaks föreslog ocksÄ förra Äret att nÀsta generations iPad mini-modell inte kommer att erbjuda nÄgra externa Àndringar, förutom en omplacerad mikrofon.

Apple iPad Mini 5 TPU-skal

NÀr det gÀller de andra detaljerna Àr utskÀrningarna för tvÄ högtalare samt laddningsporten fortfarande placerade lÀngst ner, medan hÄlet för hörlursuttaget Àr uppe till vÀnster. Volymvippan Àr pÄ höger sida medan strömbrytaren Àr överst.

Apple iPad Mini 5 TPU-skal 4

Med det sagt ser det ut som att den nya iPad mini bara kommer med de uppgraderade internerna, om Apple verkligen kommer med den pÄ marknaden. Rapporter föreslÄr att företaget kan avslöja enheten vid sitt evenemang den 25 mars. Dessutom har Apple nyligen registrerat en handfull nya iPad-modeller, vilket har drivit spekulationerna ytterligare.

Tack för tipset Sudhanshu