iPhone 11 Max-skalet visar tre bakre kameror; skÀrmskydd antyder nya Face ID-sensorer

Apple iPhone 11 case

“Apple kan lĂ€gga till ytterligare sensorer i Face ID, förmodligen för att göra det Ă€nnu snabbare och sĂ€krare”

Apple Ă€r kĂ€nt för att arbeta med eftertrĂ€dare till förra Ă„rets iPhone XS, XS Max och iPhone XR. Vi har redan stött pĂ„ iPhone XI Max-renderingar, som visar den tredubbla bakre kamerainstĂ€llningen och en nĂ€stan identisk design. Cupertino-jĂ€tten introducerar enligt uppgift en ny dedikerad nattlĂ€ge-kamerafunktion för förbĂ€ttrad fotografering i svagt ljus och de sĂ€gs ocksĂ„ komma med 128 GB baslagringsalternativ den hĂ€r gĂ„ngen. Nu fall av iPhone XS Max eftertrĂ€dare frĂ„n populĂ€ra tillbehörstillverkare Olixar dykt upp online, och dessa kan köpas redan via den brittiska Ă„terförsĂ€ljaren MobileFun’s webbutik.

Apple iPhone 11 fodral

De nya fodralet frÄn Oliver, som Àr en pÄlitlig kÀlla nÀr det gÀller fodraldesigner, bekrÀftar att iPhones frÄn 2019 verkligen skulle packa trippel bakre kameror som bestÄr av en standardsensor, en teleobjektiv och en ultravidvinkelskytt. Det kan ocksÄ finnas en fyr-LED-blixt och sekundÀr mikrofon för brusreducering i fyrkantig design. Dessutom har tillbehörstillverkaren ocksÄ ett dedikerat kameraskydd för alla tre kommande iPhones för att förhindra repor och skrÀp pÄ den utskjutande kameramodulen.

Det bör ocksÄ noteras att trots att Apple skiftade till romerska siffror med iPhone X och iPhone XS efter kostymen, ringer Olixar hands hands iPhone 11 Max, inte iPhone XI Max som ryktet tidigare. SÄ namngivningsdelen förblir ofullstÀndig just nu.

Under tiden sÀljer Olixar ocksÄ skÀrmskydd för den kommande iPhone 11, och deras design antyder att Apple kan lÀgga till ytterligare sensorer i Face ID, förmodligen för att göra det Ànnu snabbare och sÀkrare. Med iOS 13 hÀvdade Apple att Face ID-upplÄsning Àr 30 procent snabbare Àn tidigare. Detta upprepar ocksÄ rykten om att iPhones frÄn 2019 skulle ha en identisk design framifrÄn.

Å andra sidan kommer iPhone XR (2019) ocksĂ„ att bevittna en uppgradering frĂ„n en enda bakre kamera till dubbla. Med Apple som planerar stora saker för iPhones 2020 inklusive Face ID, 5G-support med mera, verkar Ă„rets iPhones som en marginell uppgradering.