iPhone 11 och 11 Max-lÀckage kan bekrÀfta Apples största designförÀndring

iPhone 11 och 11 Max-lÀckage kan bekrÀfta Apples största designförÀndring

Med nÄgra fyra mÄnader kvar till Apple presenterar iPhone-serien 2019 fÄr vi fler och fler lÀckor som retar specifika designförÀndringar för Ärets iPhone-generation. Innan du blir för upphetsad över en helt ny iPhone-design, bör du veta att alla dessa lÀckor tycks föreslÄ samma sak. Apple har planerat en större kamerauppgradering för iPhone 11 och iPhone 11R, vilket kommer att pÄverka telefonens bakre design. Men totalt sett kommer telefonen att ha nÀstan samma design som iPhone XS och iPhone XR-telefoner. Ett par bilder som visar pÄstÄdda iPhone 11-fodral verkar förstÀrka befintliga rykten.

Det Àr inte ovanligt att se tillbehörstillverkare lÀcka skyddsutrustning för iPhone-modeller som tekniskt inte finns. Det hÀnder varje Är, som ett urverk, under mÄnaderna före Apples iPhone-nyckel. De tydliga fallen i följande bilder publicerades pÄ SlashLeaks utan kÀllor.

Vi tittar pÄ tydliga fall för iPhone 11 och iPhone 11 Max som matchar vad tidigare lÀckor har föreslagit.

Ärendena Ă€r praktiskt taget identiska; 5,8-tums iPhone 11 och 6,5-tums iPhone 11 Max delar samma design, precis som iPhone XS och XS Max före dem.

iPhone-anvÀndare som Àr bekanta med Apples enheter kommer direkt att kÀnna igen de tvÄ nya designfunktionerna pÄ iPhone 11 som gör det enkelt att skilja mellan iPhone 11 och iPhone XS.

PÄ baksidan har vi en fyrkantig utskÀrning i det vÀnstra hörnet dÀr den ryktade kameran med tre linser kommer att finnas. Den andra Àndringen gÀller mute-knappen, som förvÀntas likna iPad-designen.

Allt annat förblir detsamma. Vi har samma helbildsdesign med ett skÄr pÄ toppen, samma knappplacering och samma blixtport pÄ botten.