iPhone 12 ryktas ha plana kanter och mindre hack, AirTags och mindre HomePod kommer bredvid den

iPhone 12 ryktas ha plana kanter och mindre hack, AirTags och mindre HomePod kommer bredvid den
Något att se fram emot: Apples färdplan för 2020 har beskrivits i en ny rapport, och det ser ut som att företaget gradvis uppdaterar designspråket på sina iPhones från och med årets premiummodeller. Människor som har väntat på en ny uppfattning om den klassiska iPhone 5-designen kommer utan tvekan att vara glädjande, liksom människor som är stora fans av förstärkt verklighetsappar och smarta tillbehör.

Foxconns verksamhet såg en betydande hit under sista kvartalet 2019 såväl som första kvartalet i år, men de flesta insiders längs försörjningskedjan är övertygade om att lanseringsschemat för iPhone 12 inte kommer att drabbas av några större förändringar. Företagets ingenjörer förväntas resa till Kina nästa månad för att slutföra designprocessen för de nya enheterna.

I år förväntas Apple avslöja sin första sats 5G-telefoner, i form av en iPhone 12 Pro, en iPhone 12 Pro Max och två vanliga modeller som kommer att ersätta iPhone 11 Рvilket har varit 2019: s näst bästsäljande telefon trots lanseringen på hösten.

Nu vet vi lite mer om telefonens √∂vergripande estetik, med tillst√•nd av en Bloomberg-rapport som s√§ger att Apple kommer att migrera det externa designspr√•ket f√∂r den nuvarande iPad Pro till premium iPhone 12-modellerna. Men i st√§llet f√∂r ett aluminiumskal kommer de nya telefonerna att ha plana rostfria kanter med “mer skarpt rundade h√∂rn.”

IPhone 12 Pro Max kommer förmodligen att ha en något större skärm än den 6,5-tums panel som finns i iPhone 11 Pro Max. Och medan hacket är här för att stanna tills Apple hittar ett sätt att ta bort det helt, bör de två premium-iPhonerna som kommer senare i år ha något mindre hack.

LIDAR-skannern som används för djupavkänning i AR-applikationer på den nya iPad Pro kommer också att vara en höjdpunkt i de två avancerade iPhone 12-modellerna.

När det gäller när de kommer fram kan de senaste störningarna i den globala försörjningskedjan leda till en lansering som kommer att likna den på iPhone X 2017, då människor var tvungna att vänta i flera veckor tills de kunde få tag på det.

F√∂rutom en ny redesign av sina iPhones har Apple ocks√• andra saker i beredskap f√∂r senare i √•r. En av dem √§r en “mini” -version av sin extravaganta och ganska dyra HomePod, som s√§gs komma med en l√§gre prislapp som till och med kan s√§nka under de $ 149 som Apple-anst√§llda m√•ste betala f√∂r att h√§mta originalet. Detta b√∂r i teorin hj√§lpa f√∂retaget att sk√§ra bort en del marknadsandelar som Amazon och Google som i princip har ett duopol vid denna tidpunkt.

Den andra enheten är de svårfångade AirTags som har upptäckts i iOS 14-koden och till och med officiella supportvideor. Bloomberg säger att dessa Bluetooth-tillbehör kommer i en puckform och buntas med en läderhylsa som fästs på din nyckelring. Deras användbarhet kommer att bero på Apples U1-chip som använder ultrabredbandsteknik för att erbjuda rymdmedvetenhet för platsspårningsapplikationer.