iPhone 2019-modellen tippas igen för att komma med omvÀnd trÄdlös laddning

iPhone 2019-modellen tippas igen för att komma med omvÀnd trÄdlös laddning

“Den omvĂ€nda trĂ„dlösa laddningsfunktionen pĂ„ iPhone 11 skulle hjĂ€lpa anvĂ€ndare att ladda andra enheter, till exempel Apple Watch eller AirPods 2, medan de Ă€r borta frĂ„n en laddare”

Apple har precis gjort en massa hĂ„rdvarulanseringar, med nĂ€sta stora enheter – iPhonesna 2019 – förvĂ€ntas inte förrĂ€n i september. Nu, japansk blogg Macotakara har delat lite information om de kommande iPhone-modellerna och hĂ€vdar att Apple-smartphones kommer med omvĂ€nd trĂ„dlös laddning. Webbplatsen sĂ€ger ocksĂ„ att de kommande iPhonesna kan levereras med en ny laddningskabel och stödja 18W-laddning.

Den omvÀnda trÄdlösa laddningsfunktionen Àr inte riktigt ny eftersom Huawei och Samsung tidigare har anvÀnt den pÄ sina respektive telefoner, nÀmligen Mate 20 och Galaxy S10-serien. Den nya rapporten hÀvdar att den omvÀnda trÄdlösa laddningsfunktionen kommer att finnas tillgÀnglig pÄ alla 2019 iPhone-modeller och kommer att anvÀndas för att ladda produkter som Apple Watch och de nya AirPods.

Apple-iPhone-X-trÄdlös-laddning_thumb.jpg

Det hÀr Àr inte första gÄngen ordet för omvÀnd trÄdlös laddning pÄ iPhones tar sig till ryktfabriken. Dagar innan Samsung debuterade sin Galaxy S10-serie sa TF International Securities Ming-Chi Kuo att funktionen kommer att göra sin debut 2019. Kuo sa ocksÄ att Ärets iPhone-modeller kommer att behÄlla samma skÀrmstorlekar som iPhone XS och iPhone XR. Vid den tiden hÀvdade han ocksÄ att den nya trÄdlösa laddningsfunktionen skulle tillÄta anvÀndare att ladda andra enheter trÄdlöst med sina iPhones.

Enligt ryktesbruket kommer Ärets iPhones ocksÄ att ha en fingeravtryckssensor pÄ displayen, hölje i frostat glas och kanske till och med en Type C-port. Det ryktas ocksÄ om tre bakre kameror pÄ iPhone XS och iPhone XS Max efterföljare, medan uppföljningen av iPhone XR Àr tippad för att ha dubbla kameror pÄ baksidan. Apple kommer enligt uppgift hÄlla sig till samma priser som 2018 för modellerna som kommer att lanseras i september i Är.