iPhone 2019-modellerna har 12MP-kameror fram och bak: Ming-Chi Kuo

2019 Apple iPhone XI renders

“IPhonerna frĂ„n 2019 kommer enligt uppgift att ha kameran uppgraderingar som huvudtillverkare för Ă„ret”

En ny anteckning, baserad pÄ information som erhÄllits frÄn leverantörs- och produktionskedjan av den kÀnda Apples analytiker Ming-Chi Kuo, har avslöjat potentiella detaljer om de kommande iPhones frÄn 2019. Enligt rapporten kommer kamerauppgraderingarna att vara de största förÀndringarna att vara nÀrvarande i Ärets iPhones och presentera en hÀlsosam totaluppgradering till alla kamerorna pÄ alla de tre iPhones som ska slÀppas.

Enligt rapporten kommer iPhone XS-eftertrÀdaren enligt uppgift att fÄ en 12MP-enhet med en kamera framifrÄn, upp frÄn den 7MP frÀmre kamerasensorn som den nuvarande generationen anvÀnder. PÄ baksidan kommer iPhone XS-modellen frÄn 2019 att fÄ tre kameror, inklusive en standard vidvinkel enhet, en ultra vidvinkel enhet och en teleenhet. Tydligen kommer alla de tre kamerorna att ha 12MP-sensorer frÄn Sony. Efterföljaren till iPhone XS Max, som förvÀntas förvÀntas ha en 6,5-tums OLED-skÀrm, förvÀntas ocksÄ behÄlla exakt samma kamerakonfiguration som iPhone XS 2019, som förvÀntas komma med en mindre, 5,8-tums OLED visa.

2019 Apple iPhone XI mellanram

IPhone XR-eftertrĂ€daren förvĂ€ntas under tiden Ă€ntligen uppgradera frĂ„n en enda bakre kameraenhet till en dubbel kameraenhet. Även om ingen sensor- eller upplösningsinformation har erbjudits, förvĂ€ntar vi oss att se en vidvinkel- och tele-kamerakombination i den hĂ€r enheten, liknande det som Apple presenterade med iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus-smartphones. Vi kan ocksĂ„ se att iPhone XR-eftertrĂ€daren anvĂ€nder samma Sony-sensorer som sina dyrare bröder, i linje med vad Apple hittills har presenterat. Liksom förra Ă„ret förvĂ€ntas iPhone XR-eftertrĂ€daren fortfarande ha en 6,1-tums skĂ€rm med en LCD-panel. Det hĂ€r kan vara lite av en besvikelse för vissa, eftersom Apple-fanboys har klagat pĂ„ för att anvĂ€nda OLED-skĂ€rmar i hela serien för sent. Slutligen sĂ€gs företaget anvĂ€nda ”Teknik för svart linsbelĂ€ggning som gör att linsen ser obetydlig ut.”

Det Àr oklart om Apples iPhones frÄn 2019 kommer att vara 5G-aktiverade eller inte. Med sin tvist mot Qualcomm nu avgjort kommer Apple möjligen att ha tillgÄng till Qualcomms produktionschip för 5G-modem. Det har dock inte rapporterats om 5G-iPhones för nÀrvarande och det Àr osannolikt att kamerorna kommer att vara den viktigaste diskussionspunkten om 5G-iPhones rullas ut för första gÄngen.