iPhone 8 och 8 Plus förbestÀllningar gÄr live ikvÀll, och det finns ett knep för att fÄ den du vill ha

Titta pÄ iPhone 8 uthÀrda sina första brutala rep- och hÄllbarhetstester

Det kanske inte Àr omedelbart uppenbart, men iPhone 8 och iPhone 8 Plus Àr fantastiska nya smartphones. De debuterade tidigare denna vecka i skuggan av iPhone X, Apples 10-Ärsjubileum iPhone som har en djÀrv ny design som Apple sÀger kommer att styra smarttelefonmarknaden för nÀsta decennium. Vi Àr fortfarande mer Àn en mÄnad borta frÄn iPhone X: s slÀpp, och Àven dÄ kommer det att bli en tuff försÀljning för mÄnga Apple-fans. Med en prislapp som börjar pÄ $ 1 000 och en försvÄrande leveransbrist förvÀntas, kanske Àven de som lyckas bestÀlla telefonen tidigt i oktober och november inte fÄr det förrÀn i december eller till och med nÀsta Är.

IPhone 8 och iPhone 8 Plus förbestÀllningar Ä andra sidan blir tillgÀngliga ikvÀll. Tekniskt sett blir de tillgÀngliga imorgon. FörbestÀllningar gÄr live pÄ Apples webbplats och partnerhandlarens webbplatser klockan 03:01 ET / 00:01 PT den 15 september, och i det hÀr inlÀgget hittar du allt du behöver veta.

NĂ€r de slĂ€pps nĂ€sta fredag ​​den 22 september blir Apples iPhone 8 och iPhone 8 Plus de bĂ€sta iPhones som vĂ€rlden nĂ„gonsin har sett. Det kommer att fortsĂ€tta att vara fallet i exakt sex veckor tills iPhone X slĂ€pps den 3 november. Naturligtvis finns det massor av mĂ€nniskor dĂ€r ute som behöver en ny iPhone som absolut inte har nĂ„got intresse för iPhone X. SkĂ„ran Ă€r nedslĂ„ende, för att uttrycka det snĂ€llt, och tanken pĂ„ livet utan Touch ID Ă€r skrattretande för mĂ„nga anvĂ€ndare. Sedan finns det naturligtvis priset pĂ„ $ 1 000 +.

Lyckligtvis behöver du inte betala nÄgonstans nÀra sÄ mycket för en ny iPhone i Är. Du behöver inte leva med ett hack eller utan Touch ID om du inte vill. Apples iPhone 8 och iPhone 8 Plus har all kraft och prestanda för iPhone X, men den Àr förpackad i en mycket mer bekant kropp.

Vill du förbestÀlla en sÄ att du fÄr den pÄ slÀppdagen för iPhone 8 nÀsta fredag? HÀr Àr vad du behöver veta:

Först och frÀmst kommer förbestÀllningar att göras tillgÀngliga pÄ Apple.com mitt pÄ natten ikvÀll, precis kl 03:01 ET / 00:01 PT. Samtidigt blir de tillgÀngliga pÄ alla större webbplatser för trÄdlösa operatörer i USA. Du vill slÄ webbplatsen du vÀljer sÄ nÀra dÄ som möjligt om du hoppas fÄ en iPhone 8 Plus i den fÀrg du vÀljer, och Àven den mindre iPhone 8 kan vara i hög efterfrÄgan. Med det sagt kommer mÄnga tidiga anvÀndare att hÄlla ut för iPhone X, sÄ förbestÀllningar kan gÄ lite smidigare Àn vanligt för 8 och 8 Plus.

Naturligtvis kommer de populÀra fÀrgerna och storlekarna troligen att sÀljas ut ganska snabbt, och webbplatser inklusive Apples har kÀnt att krascha under tyngden av all den trafiken. Tur för dig, vi kommer att berÀtta om ett enkelt litet trick som dramatiskt förbÀttrar dina chanser att njuta av en smidig förbestÀllningsupplevelse: AnvÀnd App Store-appen.

IstĂ€llet för att gĂ„ till Apple.com pĂ„ en dator eller i Safari pĂ„ din iOS-enhet, installera Apples App Store-app pĂ„ din iPhone eller iPad. Även medan Apples webbplats hade problem med förbestĂ€llningar tidigare har mĂ€nniskor fortfarande tur med appen. Du kommer att kunna köpa din nya iPhone med valfri avbetalningsplan och pĂ„ vilken operatör som helst pĂ„ Apple-webbplatsen, eller sĂ„ kan du betala fullt om du sĂ„ vĂ€ljer. Du kan ocksĂ„ dra nytta av alla tillgĂ€ngliga inbyteserbjudanden.