iPhone 8: s AR-funktioner Àr sÄ spÀnnande att Tim Cook knappt kan hÄlla sig

Tim Cook bekrÀftar Àntligen att Apple arbetar med sjÀlvkörande bilar

Som VD för ett av de viktigaste företagen inom teknik Àr det Tim Cooks jobb att vara upphetsad över alla produkter som Apple tillverkar, produkter som han mÄste sÀlja till miljoner anvÀndare. Men jag tror inte att jag nÄgonsin har hört honom bli sÄ upphetsad över en Apple-produkt som det nyligen aviserade augmented reality (AR) -stödet som kommer med iOS 11, och det förvÀntas bli en spotlight-funktion pÄ iPhone 8.

“Jag tycker att det Ă€r djupt,” sa han i en intervju. “Jag Ă€r sĂ„ upphetsad över att jag bara vill skrika ut och skrika.”

Det Àr faktiskt det första Cook sa nÀr han frÄgades om AR och företagets framtid under en Bloomberg Business Week intervju. Och hur kunde han inte vara upphetsad? NÀr allt kommer omkring vet han allt om vad Apple gör inom AR-fÀltet, och mÄnga av dessa saker bekrÀftades inte ens pÄ scenen förra veckan. Men det första steget, att integrera AR-stöd direkt i iOS 11, Àr officiellt.

”Det första steget i att göra det till en vanlig upplevelse Ă€r att placera den i operativsystemet”, sa han / ”Vi bygger det in i iOS 11, öppnar det för utvecklare – och frigör kreativiteten hos miljontals mĂ€nniskor. Även vi kan inte förutsĂ€ga vad som kommer att komma ut. ”

Cook antydde ocksÄ att nÄgra av de AR-relaterade saker som Apple arbetar med inte ens Àr möjliga just nu eftersom tekniken inte Àr redo Àn.

“Kan vi göra allt vi vill göra nu?” han frĂ„gade. “Nej. Tekniken Ă€r inte komplett Ă€n. Men det Ă€r skönheten till en viss grad. Det hĂ€r har en landningsbana. Och det Ă€r en otrolig bana. Det Ă€r dags att sĂ€tta pĂ„ sĂ€kerhetsbĂ€ltet och gĂ„. NĂ€r mĂ€nniskor börjar se vad som Ă€r möjligt kommer det att bli mycket upphetsade – som vi Ă€r, som vi har varit. ”

Cooks fullstÀndiga intervju finns pÄ den hÀr lÀnken och det Àr vÀrt att lÀsa.