iPhone 8S med 4,7-tums skärm, A13-processor, 128 GB lagring tippad för att starta i början av 2020

Globala appintäkter uppgår till 39,2 miljarder dollar, Apple fick 25,5 miljarder dollar trots färre nedladdningar: Sensor Tower

“Apple arbetar enligt uppgift p√• iPhone 8-offshoot med 4,7-tums LCD-sk√§rm och enda bakre kamera”

Apple antas allmänt lansera tre nya iPhones senare i år, nämligen efterträdaren iPhone XR och iPhone XS-duon. Nu enligt en ny rapport från Ekonomiska dagliga nyheterkan Cupertino-jätten planera att lansera en offshoot-variant av iPhone 8 i början av 2020. Telefonen kommer att behålla den befintliga iPhone 8: s 4,7-tums LCD full HD-skärm och en bakre kamera. Det kommer dock att låna årets primära kamerasensor.

iPhone 8_FB_2

Rapporten föreslår vidare att den kommande iPhone 8S-modellen kommer att drivas av A13-chipset och kommer med 128 GB baslagring. När det gäller priset kan det kosta 649 $ (cirka 45 100 Rs) och placera det mellan iPhone 8 och iPhone 8 Plus, även om den här prissättningen är preliminär. Företaget planerar en första produktion på 20 miljoner enheter som kommer att tillverkas av Pegatron. Beroende på mottagning kan Apple öka produktionen gradvis.

När det gäller iPhones från 2019 förväntas de ha uppdaterade skärmar med reducerade ramar och ett mindre hack, tack vare de mindre Face ID-komponenterna. Rykten tyder också på att avancerade iPhone-modeller kan packa trippel bakre kameror inklusive en ny vidvinkelobjektiv. Men med den officiella lanseringen fortfarande månader borta kan Apple ändra sin design och kan i slutändan ge den en översyn. Ytterligare ändringar inkluderar större batterikapacitet och omvänd trådlös laddningsförmåga.

IPhone XR-efterträdaren sägs ha samma 6,1-tums LCD-skärm men har istället dubbla bakre kameror. Nästa generations A13-chipset kan driva de tre iPhonesna, som förväntas köra iOS 13 ur lådan. Slutligen kommer den ryktade iPhone XE, som kan fungera som efterträdare till iPhone SE, inte att skryta med flaggskeppshårdvara. Istället kommer handenheten att drivas av Apple A12-chip, en 4,8-tums skärm med ett skår och Face ID, och packar en 12MP enda primär kamera. Eftersom ingenting är officiellt ännu, föreslår vi att du tar detta med en nypa salt. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar.