iPhone SE 2-design avslöjad i renderade bilder

iPhone SE 2-design avslöjad i renderade bilder

SlÀppdatum för iPhone SE 2

För tillfĂ€llet kan vi inte vara sĂ€kra pĂ„ SE 2: s slĂ€ppdatum – vi Ă€r inte helt sĂ€kra pĂ„ att Apple kommer att slĂ€ppa enheten alls.

Apple slÀppte dock tidigare SE i mars 2016, sÄ det kan se ut att slÀppa detta uppdaterade SE ungefÀr samma tidpunkt 2020. Detta skulle ocksÄ förhindra att det stjÀl Äskan frÄn den viktigaste nya iPhone för 2020 i september.

Men med mindre Àn tvÄ mÄnader kvar kan vi förvÀnta oss att ha lite mer information om en kommande iPhone. SÄ antingen har Apple stramat upp sitt lÀckande fartyg, eller sÄ har lÀckarna blivit vÀrre, eller vi tittar pÄ en lansering senare pÄ Äret.

Pris för iPhone SE 2

Återigen finns det inget definitivt ord om pris. Men rykten om den kommande iPhone för 2020 tyder pĂ„ att en billig modell Ă€r pĂ„ vĂ€g, vilket understryker iPhone 11 med $ 200 eller sĂ„.

Som sĂ„dan kan vi förvĂ€nta oss att SE 2 börjar cirka 500 dollar – vilket gör det cirka 200 dollar billigare Ă€n iPhone 11.

Men med tanke pÄ de specifikationer som vi har sett ovan hoppas vi kunna betala cirka 400 dollar. Apple borde ha gÄtt vidare frÄn LCD-skÀrmar i sina telefoner nu, och en enda kamera kommer dramatiskt att hÀmma dess fotopotential.

Vi skulle gÀrna se att det ryktade Google Pixel 4a gÄr head-to-head med iPhone SE 2 i ett lÀgre pris. Vi skulle vilja att iPhone skulle vara snabbare, men Google-telefonen skulle slÄ tillbaka med en bÀttre skÀrm och förmodligen en bÀttre kamera för att starta.

Titta pÄ det hÀr utrymmet för alla de senaste nyheterna om iPhone SE 2.