iPhone XI-design med horisontella tredubbla bakre kameror har enligt uppgift slutförts, specifikationerna tippade

iPhone XI 2019 - featured

“Den nya iPhone-designen Ă€r fortfarande lika omtvistad som den tredubbla kamerarendering som hade dykt upp tidigare, Ă€ven om det nu tros vara den slutliga designen”

iPhone XI-renderingar har strömmat in, mÄnader före lanseringen under andra halvÄret. Den första uppsÀttningen renderingar, som visade en ganska besvÀrlig tre-kamerainstÀllning bak, möttes med mycket skepsis frÄn alla hÄll. En andra rendering dök upp av Ànnu en iPhone XI-prototyp, och om man ska tro pÄ rapporter om det Àr det detta som kommer att göra det till produktion.

Medan den hÀr informationen skulle stava lÀttnad för dem som inte gillade den ursprungliga designen med tre kameror, Àr iPhone XI-designen med horisontella trippelkameror inte sÀrskilt attraktiv i sig. Det bör dock noteras att designen fortfarande Àr utvÀrderande prototyper, och samtidigt JÀmför Raja hÀvdar att den hÀr har valts framför den tidigare, det Àr fortfarande möjligt att bÄda designerna gör det till den kommande sortimentet av iPhones, i ett XR-XS-liknande arrangemang.

iPhone XI 2019 - presenterad

Enligt rapporten kommer den nya iPhone XI (2019) initialt att fÄ standardfÀrgalternativen silver, guld och rymdgrÄ, och rykten tyder pÄ att den ocksÄ kan införa ett blÄtt fÀrgjobb för att öka försÀljningen senare. SkÀrmen och OLED-panelens storlekar förblir desamma vid 5,8 tum, med Super Retina HD-skÀrmupplösning. SkÀrm-till-kropp-förhÄllandet förvÀntas ocksÄ vara högre pÄ grund av tjocka ramar. Den kommande iPhone kan vara cirka 7,6 mm tjock, vilket handlar om vad man kan förvÀnta sig av den. Andra detaljer inkluderar en USB-C-port istÀllet för Thunderbolt och ett större 4000 mAh batteri, Àven om det inte förvÀntas stödja 5G.

Det som ÄterstÄr att se Àr om iPhone XI faktiskt behÄller sin design i naturen av det vi nu ser. Om den lanseras kanske det inte blir den mest tilltalande av Apples design att titta pÄ, Àven om det i EVT-scenen Àr troligt att fler enhetsprototyper skulle övervÀgas innan en Àr klar för produktion.