iPhone XI gör att det ser uber-premium ut, men kamerabumpen ser ful ut

iPhone XI gör att det ser uber-premium ut, men kamerabumpen ser ful ut

“IPhone XI-konceptet gör att det ser mĂ€ktigt ut nĂ€ra vad som troligen kommer att vara den verkliga affĂ€ren, men den tredubbla kamerainstĂ€llningen ser allestĂ€des ut hemsk”

IPhone XI ser lĂ€ckor, rykten och konceptet gör ganska mycket varje dag, till en punkt dĂ€r nĂ€stan alla vi nu har vant oss vid Apples kommande design av den nya smarttelefonen. Nu har en ny uppsĂ€ttning renderats av de grafiska illustratörerna pĂ„ HKI-produkter, ger oss en (mer) realistisk inblick i hur de nya enheterna bara kan se ut i verkligheten. Även om det inte kan förnekas att de nya iPhonerna ser onda ut, finns det en hotande frĂ„ga angĂ„ende en viss aspekt av iPhone – den stora, brutala kamerapumpen.

2019 Apple iPhone XI 1

Den nya iPhone-renderingen Ă€r ganska mycket vad du kan förvĂ€nta dig – ett snyggt aluminiumchassi som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ser Ă€nnu mer premium ut Ă€n tidigare (Apple kanske bara anvĂ€nder ett nytt material hĂ€r). Med den tidigare iPad-lanseringen detaljerade Apple produktionen av ett kompositmaterial som Ă€r lĂ€ttare, starkare, mer hĂ„llbart och svĂ„rfĂ„ngat samtidigt, och det nya iPhone-chassit kan bara byggas av detsamma. Det breda skĂ„ran kvarstĂ„r lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen och rymmer den frĂ€mre kameran och hörsnĂ€ckan, samt punktprojektorn och infrarödblĂ€string tillbehör som möjliggör ansiktsigenkĂ€nning.

2019 Apple iPhone XI 3

SkĂ€rmen, som du skulle ha mĂ€rkt sedan iPhone X, har en av de tjockaste skĂ„rorna i historien om skĂ€rmskĂ„rningar. Den allmĂ€nna branschens enighet Ă€r att rulla in skĂ€rmkanterna i tunnare ramar Ă€r en knepig affĂ€r som kostar mer pengar – naturligtvis har Apple rĂ„d med det, och sĂ„ har det gjort. De nya iPhonerna, som tydligen kallas iPhone XI och iPhone XI Max, har inget nytt förutom detta, förutom den tredubbla kamerainstĂ€llningen pĂ„ baksidan. Det Ă€r tyvĂ€rr dĂ€r designen har ett problem. Den stora, fyrkantiga biten i hörnet ser ut som en del som placerades dĂ€r eftersom Apple tyckte att det var den minst fulaste platsen för den.

2019 Apple iPhone XI 2

Med tanke pÄ den förstklassiga ytan, suave metall, slÀta rundade kanter och allt flytande silke sticker kamerans puckel ut som en öm tumme. Men det verkar som om vi kommer att behöva bÀra med det eftersom det Àr osannolikt att Apple kommer att dra igÄng en plötslig designförÀndring med knappt mÄnader kvar. Visst, det skiljer sig frÄn konkurrensens vertikalt staplade tredubbla kamerainstÀllning, men det hÀr triangulÀra arrangemanget Àr knappast attraktivt och ser ut pÄ sin plats. Den svarta finishen maskerar bumpen bÀttre, men adaptrar av Apples iPhones (och förmodligen Rose Gold) kanske inte Àr de lyckligaste med detta.

Apple iPhone XI förvÀntas ha premiÀr i september i Är och kommer att hoppa över 5G-support, frÄn vad branschkÀllor har rapporterat till dags dato. Apple kommer ocksÄ att ha sitt arbete för att prissÀtta de nya telefonerna bra i ett försök att Äteruppliva försÀljningen som drastiskt har fallit för sent.