iPhone XI, iPhone XI Max kan Àntligen levereras med en 18W snabbladdare

2019 Apple iPhone XI renders

“Nuvarande iPhones levereras med en 5W-laddare som tar vĂ€ldigt lĂ„ng tid att fylla pĂ„ batteriet”

Apples 2018 iPhones levereras alla med snabbladdningsstöd men Cupertino-jÀtten levererar inte dem med den kompatibla snabbladdaren som kan dra nytta av funktionen direkt ur lÄdan. IstÀllet mÄste en 18W USB-C-laddare som sÀljs separat köpas. Företaget stod inför en del flÀck för detta drag och det verkar allt som kan förÀndras med iPhone XI 2019. En ny rapport frÄn den japanska bloggen Macotakara antyder att Apple kommer att börja leverera snabba 18W laddningsadaptrar och blixt till USB-C-kablar med 2019 iPhones.

iPhone XI_render

Detta har ryktats i ett par Är nu men det verkar mer troligt i Är Àn nÄgonsin. Och om du började anta att iPhones frÄn 2019 ocksÄ kommer med USB-C, föreslÄr rapporten ocksÄ att en USB-C till blixtkabel kommer att finnas inuti lÄdan vilket kan göra mÄnga mÀnniskor besvikna. Det finns ocksÄ en hel del tvivel i rapporten eftersom Apple inte gÄr bra med iPhone-försÀljningen just nu. Och att ge bort laddaren gratis Àr inte vad företaget vill göra, eftersom det skulle leda till en minskning av intÀkterna. 18W-laddaren kostar 29 $ per pop och 48 $ i kombination med förlÀngningskabeln. DÀrför finns det ocksÄ en hel del skepsis i denna rapport.

iPhones har slĂ€pat efter sina Android-motsvarigheter avsevĂ€rt nĂ€r det gĂ€ller just den hĂ€r funktionen. Även lĂ„gprissatta Android-telefoner levereras med 18W snabbladdare i dessa dagar. Det senaste exemplet Ă€r Realme 3 Pro, som levereras med VOOC 3.0 och en snabbladdare direkt ur lĂ„dan. Apples iPhones frĂ„n 2019 har nyligen lĂ€ckt ut i CAD-renderingar och det verkar som att fokus i Ă„r kommer att ligga pĂ„ kamerorna med en tredubbel installation som har ryktats starkt hittills. Uppdateringen av iPhone XR tros Ă„ andra sidan fĂ„ en dubbelkamerauppgradering, medan design till stor del kan vara densamma som förra Ă„ret.

[Previous Story]Instagram introducerar shoppingtaggar för skapare, omdesignade Stories kamera-grÀnssnitt och donationsdekaler

[Next Story]Google tillkÀnnager automatisk raderingskontroller för att rensa din historik och aktivitetsdata