iPhone XI Max gör och 360-graders video visar skillnaden i storlek med iPhone XI

iPhone XI Max gör och 360-graders video visar skillnaden i storlek med iPhone XI

“IPhone XI Max kommer att likna den nuvarande iPhone XS Max, men kommer att ha en trippel bakre kamerainstĂ€llning”

Render av Apple iPhones frÄn 2019 har gjort rundor pÄ internet. Nyligen avslöjade formar för iPhone XI och iPhone XI Max den tredubbla bakre kameradesignen. Nu har fler renderingar och en 360-video dykt upp online, vilket avslöjar designförÀndringarna mycket mer detaljerat. CAD-renderingen publicerades av CashKaro i samarbete med den kÀnda tipster OnLeaks. Det finns inget nytt i dessa renderingar som vi inte redan har sett förut. Du kan dock se skillnaden i storlek mellan iPhone XI och iPhone XI Max.

iPhone-XI-vs-iPhone-XI-Max-5K2-min

Den nya designade stÀngningsknappen visas ocksÄ i dessa utföranden. FramifrÄn ser de nya iPhonerna ut som de nuvarande iPhone XS och XS Max. Enligt rapporterna kommer de att fortsÀtta att ha en 5,8-tums skÀrm pÄ iPhone XI och en större 6,5-tums skÀrm pÄ iPhone XI Max. Uppenbarligen sÀgs att ramarna Àr tunnare Àn de nuvarande modellerna, men du kommer inte att kunna se skillnaden.

iPhone-XI-Max-5K3-min

Som du kan se i renderingen ovan har mute-knappen en rund form, som liknar knappen som finns pÄ iPad. Den triangulÀra tredubbla bakre kamerainstÀllningen verkar ha en liten kamerabump och liknar vad vi har sett tidigare. Vi Àr inte sÀkra pÄ om vi gillar designen, men vissa verkar vara fans. Detta skulle vara den första iPhone frÄn Apple som har tre kameror pÄ baksidan. NÀr vi pratar om baksidan kommer den att vara gjord av glas, precis som de nuvarande varianterna.

Hittills har Apple skickat iPhones med dubbla kameror med en primÀr 12-megapixelsensor och en teleenhet. Med iPhone-modellerna frÄn 2019 förvÀntas Apple inkludera en ny supervinkelvinkelsensor till mixen. De flesta flaggskeppstelefoner frÄn 2019 har tre eller flera kameror pÄ baksidan. Renderna avslöjar ocksÄ att de nya iPhonerna fortsÀtter att anvÀnda blixtporten. Det fanns rapporter om att Apple kan byta till USB Type-C, men det kommer sannolikt inte att hÀnda i Är.

Kolla in videon nedan och gÄ till kÀlllÀnken för fler Ätergivningar.