iPhone XI-serien kommer med 128 GB baslagring?

iPhone XI-serien kommer med 128 GB baslagring?

“Den nya 128 GB baslagringen har tippats för bĂ„de iPhone XI-modellerna och efterföljaren till iPhone XR”

Apple kommer sannolikt att lansera Ärets iPhone-modeller, som förvÀntas kallas iPhone XI-serien, vid ett evenemang i september och nÀr vi nÀrmar oss lanseringen strömmar lÀckor in i en aldrig tidigare skÄdad takt. Den senaste lÀckan antyder att iPhone XI-serien kommer med 128 GB baslagring, vilket kommer att bli en första för iPhone-modeller som för nÀrvarande, baslagringen börjar frÄn 64 GB.

2019: s Apple iPhone-serie kommer att börja med 128 GB ROM-lagring. # Apple #iPhone #iPhoneXIR #iPhoneXI #iPhoneXIMax

– Sudhanshu Ambhore (@ Sudhanshu1414) 3 juni 2019

Slashleaks-bidragsgivare Sudhanshu Ambhore i en tweet pĂ„ mĂ„ndagen sa: “Apples iPhone-sortiment för 2019 kommer att börja med 128 GB ROM-lagring.” Eftersom kĂ€llan inte Ă€r kĂ€nd rekommenderar vi dig att ta denna information med en nypa salt. Det bör dock inte komma som en överraskning om det Cupertino-baserade företaget beslutar att fortsĂ€tta med 128 GB lagring pĂ„ basvarianterna av Ă„rets iPhone-modeller eftersom det har flyttat frĂ„n 16 GB och 32 GB baslagring ganska snabbt och mĂ„nga andra flaggskeppstelefoner erbjuder nu 128 GB inbyggt lagringsutrymme med sin basvariant.

2019 Apple iPhone XI 1

SÀrskilt tipster har föreslagit att förÀndringen i baslagring kommer att gÀlla bÄde iPhone XI och iPhone XIR (eller vad som Àn kommer att kallas eftertrÀdaren till iPhone XR). För nÀrvarande finns iPhone XS Max och iPhone XS-varianter tillgÀngliga i 64 GB, 256 GB och 512 GB, medan iPhone XR finns med 64 GB, 128 GB och 256 GB inbyggd lagring.

Separat Àr Apple instÀlld pÄ att göra nÄgra större programvarumeddelanden pÄ WWDC 2019 senare idag, dÀr iOS 13 kommer att presenteras tillsammans med senaste iterationer av watchOS, tvOS och MacOS. HÄll ögonen öppna för mer nyheter om denna utveckling.