iPhone XI-serien sÀgs inkludera en ny nattlÀgesfunktion för förbÀttrad fotografering i svagt ljus

iPhone XI-serien sÀgs inkludera en ny nattlÀgesfunktion för förbÀttrad fotografering i svagt ljus

“Funktionen Night Mode tar pĂ„ sig Googles Night Sight som finns pĂ„ Pixel 3 / 3a-telefonerna”

IPhone XI har lÀnge ryktats för att komma med en kraftigt förbÀttrad kameraupplevelse. De nuvarande OLED-iPhonerna har en dubbel kamerainstÀllning, medan iPhone XR fÄr en enda sensor pÄ baksidan, men det kommer enligt uppgift att förÀndras med den kommande iPhone. Enligt rykten, rapporter och lÀckor kommer iPhone XI och iPhone XIS Max att ha tre kameror pÄ baksidan och iPhone XIR kan fÄ dubbla bakre kameror. Nu, enligt en annan ny rapport, kommer Apple ocksÄ att introducera en nattlÀgesfunktion som tar pÄ sig Googles Night Sight.

Google har kul pÄ Apple tack vare det mycket överlÀgsna Night Sight-lÀget som kan ta bra bilder i extremt svagt ljus. Apples enheter Àr ingenstans nÀra, men det kan snart förÀndras om den hÀr rapporten visar sig vara sant. Funktionen Night Mode kan jÀmföras med Googles Night Sight och Huaweis Night Mode. Den slÄs pÄ automatiskt i iPhone Camera-appen nÀr svagt ljus upptÀcks. Du kommer ocksÄ att kunna slÄ pÄ den manuellt om du vill.

Rapporten innehĂ„ller inga detaljer om hur nattlĂ€get fungerar, men det kommer definitivt att ta hjĂ€lp frĂ„n den nya ISP. Apple sĂ€gs ha förbĂ€ttrat fotografering tack vare en ny bildsignalprocessor. Återigen finns det inga detaljer om den nya ISP, men det sĂ€gs komma med en Ă€nnu bĂ€ttre Smart HDR-funktion som sĂ€gs vara bĂ€ttre Ă€n vad Google, Huawei eller Samsung erbjuder.

apple-iphone-x-kamera-feat

Vi Àr inte sÀkra pÄ om det nya nattlÀget kommer att slÀppas för Àldre enheter som den nuvarande iPhone XS och iPhone XR eller till och med iPhone X. Om den nya funktionen Àr beroende av den nya ISP, kanske den inte Àr tillgÀnglig pÄ Àldre iPhones. Men om det helt enkelt Àr en programvaruimplementering kan du förmodligen fÄ funktionen pÄ din iPhone XS med en programuppdatering. Vi borde veta mer under de kommande mÄnaderna. Apple förvÀntas avslöja den nya iPhone i september mÄnad.