iPhone XI, XI Max och XIR CAD-baserade renderar lÀckt ut igen, bekrÀftar design

iPhone XI, XI Max och XIR CAD-baserade renderar lÀckt ut igen, bekrÀftar design

“Alla tre kommande iPhones kommer att ha en skĂ€rmskĂ€rm och en fyrkantig kameramodul pĂ„ baksidan”

Oavsett hur illa det ser ut, verkar den fyrkantiga bakre kameramodulen pĂ„ de kommande iPhonerna vara pĂ„ vĂ€g mot oss. En ny uppsĂ€ttning CAD-baserade renderingar har dykt upp online, vilket Ă€r i linje med tidigare lĂ€ckor och rykten. Alla tre 2019-modellerna – pĂ„stĂ„s kallas iPhone XI, iPhone XI Max och iPhone XIR – kommer sannolikt att markera avgĂ„ngen för den vertikalt inriktade kameramodulen som vi Ă€r vana att se pĂ„ Apples smartphones sedan iPhone X-lanseringen.

iphone-xi-max-cad Med framsidan upp förvÀntas alla tre iPhonerna se likadana ut, med den notch-toting och 19: 9 bildförhÄllande. Det enda som skiljer dem frÄn varandra verkar vara skÀrmstorleken. IPhone XI förvÀntas komma med en 5,8-tums skÀrm, följt av 6,1-tums respektive 6,5-tums skÀrm. Speciellt Àr skÀrmstorleken pÄ nÀsta generations smartphones samma som deras föregÄngare iPhone XS, iPhone XR och iPhone XS Max.

iphone-xi-cad

Handenheternas bakpanel har den stora kameramodulen i det övre högra hörnet som verkar sticka ut ur ramen lite. Medan iPhone XI och XI Max Àr tippade för att ha tre kamerainstÀllningar kan iPhone XIR komma med dubbla kameror. Det finns en utskÀrning för ryktet fyr-LED-blixt och en sekundÀr mikrofon för brusreducering ocksÄ.

iphone-xir-cad

Tipster har inte avslöjat specifikationerna för de kommande iPhonesna, men rykten Àr att bÄde iPhone XI och dess Àldre syskon iPhone XI Max skulle kunna debutera med en ultravidvinkelskytt parat med en standardsensor, ett teleobjektiv pÄ baksidan. Under tiden kommer iPhone XIR att ha en dedikerad teleobjektiv tillsammans med en standardlins pÄ baksidan. Kameraupplösningarna Àr inte kÀnda Ànnu, men iPhones förvÀntas komma med ett nattlÀge för att utmana Googles Night Sight i fotografering med svagt ljus.

Handenheterna kommer att köra den senaste iOS 13 ur lÄdan och sÀgs ha förbÀttrat Face ID-teknik, A13 bioniskt chipset och battericell. Det Àr all information vi kan avslöja just nu.