iPhone XI, XI Max och XR 2019 kameradetaljer lÀckt ut tillsammans med iOS 13-funktioner

iPhone XI, XI Max och XR 2019 kameradetaljer lÀckt ut tillsammans med iOS 13-funktioner

“NĂ€sta generations iPhone-modeller förvĂ€ntas levereras med iOS 13, tre bakre kameror och förbĂ€ttrat Face ID-system”

Vi Àr fortfarande fyra mÄnader borta frÄn Apples hÄrdvaruevenemang, som sannolikt kommer att lansera iPhone XI, iPhone XI Max och iPhone XR 2019. Telefonerna har dock gjort rundorna pÄ interwebs sedan början av Är. Cupertino-jÀtten förvÀntas introducera nÀsta generations iPhones med nÄgra radikala förÀndringar, som att erbjuda tredubbla bakre kameror för första gÄngen nÄgonsin. Nu, YouTube-kanal EverythingApplePro har samarbetat med tipster Max Weinbach för att avslöja nÄgra nya detaljer om de kommande iPhone-modellerna och funktionerna som kan ses pÄ iOS 13.

iPhone-XI-vs-iPhone-XI-Max-5K2-min

Till att börja med förvÀntas bÄde iPhone XI och iPhone XI Max komma i samma formfaktorer som deras föregÄngare, iPhone XS respektive XS Max. AMOLED-skÀrmarna Àr tippade för att mÀta 5,8-tums och 6,5-tums diagonalt och rapporteras fortsÀtta med en skÄra uppÄt för att rymma den frÀmre kameran och Face ID-systemet. I Är kan Apple inkludera en uppdaterad Face ID som kan anvÀndas frÄn en bredare vinkel Àn för nÀrvarande möjligt. Det rapporterades tidigare att det nya sÀkerhetssystemet ocksÄ kommer att fungera pÄ kortare avstÄnd.

De största förĂ€ndringarna pĂ„ de kommande iPhone-modellerna förvĂ€ntas vara pĂ„ bakpanelen. BĂ„de iPhone XI och XI Max förvĂ€ntas ha tredubbla bakre kameror, och sett med CAD-baserade renderingar kommer modulen att vara i det övre högra hörnet och skjuta ut nĂ„got frĂ„n ytan. Den nya lĂ€ckan avslöjar att den tredje sensorn kommer att vara en vidvinkel med 120 graders synfĂ€lt och 12 megapixel upplösning. Kamerorna kommer att Ă„tföljas av en LED-blixt, som sĂ€gs vara ljusare och tĂ€nds i en svagt upplyst miljö. Dessutom sĂ€gs Apple försöka förbĂ€ttra sin bildsignalprocessor (ISP) för bĂ€ttre bildkvalitet och dess Smart HDR-funktion, som sĂ€gs vara ”bĂ€ttre Ă€n vad Google eller Samsung eller Huawei har gjort tidigare.“

iPhone-XI-Max-5K3-min

Förutom kamerorna rapporteras att baksidan pÄ iPhone XI har en frostat glasliknande belÀggning, precis som Google Pixel 3 och 3 XL. Handenheterna sÀgs ocksÄ ha en mindre glÀnsande rostfri ram pÄ Space Grey-modellen och en uppgraderad stereohögtalare för klart och skarpt ljud.

NÀr det gÀller mjukvaran kommer iPhone XI sannolikt att Apples kommande iOS 13 kör ut ur lÄdan. Den nya iterationen förvÀntas komma med en massa nya funktioner, de flesta av dessa har redan lÀckt ut. Det finns dock nÄgra nya bitar av information. För det första tippas det efterlÀngtade mörka lÀget att ha mörkgrÄ fÀrger istÀllet för djupa svarta som tidigare förvÀntat. Apple kommer ocksÄ att erbjuda denna implementering till tredjepartsappar.

För det andra kommer iOS 13 att ha uppgraderat Siri, vilket pÄstÄs stödja mer avancerat multikommandostöd, stora förbÀttringar av övergripande förstÄelse och mindre förbÀttringar av kontextuell förstÄelse. Slutligen sÀgs den nya byggnaden ha intelligent RAM-hantering som kommer att anpassas till din anvÀndning och förinstallera appar för att pÄskynda iOS-upplevelsen. Apple förvÀntas ocksÄ göra iOS 13 jailbreak-bevis.

Vi förvÀntar oss att lÀra oss mer om programvaran vid Apples WWDC-konferens, som Àr planerad att starta den 3 juni.