iPhone XR 2019-renderingar visar dubbla bakre kameror och en bekant design

iPhone XR 2019-renderingar visar dubbla bakre kameror och en bekant design

“IPhone XR-designen 2019 avslöjades via CAD-baserade renderingar och 360-graders video”

Det verkar som om Apples iPhone-modeller frĂ„n 2019 kommer att ha minst tvĂ„ saker gemensamt – en skĂ€rmskĂ€rning och en fyrkantig kamerabump pĂ„ bakpanelen. Vi sĂ„g en glimt av det med lĂ€ckta renderingar av iPhone XI och iPhone XI Max smartphones för nĂ„gra veckor sedan. Nu har pĂ„stĂ„dda Ă„tergivningar av iPhone XR 2019 dykt upp online. PriceBaba i samarbete med OnLeaks, som Ă€r ganska exakt med lĂ€ckan, har publicerat CAD-baserade renderingar och en 360-graders video av hur handenheten kommer att se ut.

iPhone-XR-2019

NĂ€r man tittar pĂ„ renderingen ser Apples kommande ‘prisvĂ€rda’ smartphone ut som den nuvarande iPhone XR för det mesta. Det finns dock en kamerabula pĂ„ luren pĂ„ baksidan av glas som du inte bara kan ta bort ögonen pĂ„. Som nĂ€mnts ovan, ryktas alla tre iPhone-modeller i Ă„r om att ha kameramodulen som skjuter ut frĂ„n ramen. Medan premium-iPhone-modellerna Ă€r tippade för att ha tre kameror pĂ„ baksidan kan iPhone XR 2019 nöja sig med tvĂ„, vertikalt inriktade i det övre högra hörnet, med LED-blixt och mikrofon till höger.

Handenhetens fascia kommer att ha samma skÀrmdisplay som vi har varit vana vid att se pÄ iPhones sedan 2017. UtskÀrningen ovanpÄ panelen innehÄller en selfie-kamera och Face ID-modul för ansiktsigenkÀnning. IPhone XR 2019, enligt OnLeaks, kommer att packa samma 6,1-tums skÀrm som sin föregÄngare. SkÀrmen rapporteras vara LCD, istÀllet för OLED-panelen pÄ de dyrare 2019-modellerna, med en upplösning pÄ 828 x 1792 pixlar. Det verkar som om Apple inte kommer att byta till USB Type C-port för laddning pÄ sin smartphone för Ànnu en generation. Renderna visar den nedre kanten av iPhone XR 2019 med Lightning-port, bredvid högtalargallret. Den högra ryggradstelefonen pryder en strömbrytare, medan den vÀnstra kanten har en volymvippa och stumbrytare.

NÀr det gÀller dimensionerna sÀger OnLeaks att iPhone XR 2019 kommer att mÀta 150,9 x 76,1 x 7,8 mm (8,5 mm tjocklek med kamerabumpen). Slutligen kan telefonen ha samma fÀrgalternativ som sin föregÄngare, inklusive svart, gul och röd.

NÀr det gÀller specifikationerna har tidigare lÀckor och rykten avslöjat att iPhone XR 2019 kan drivas av Apples A13 Bionic SoC. Telefonen kan anvÀnda ett par 12-megapixelsensorer, med en vidvinkelobjektiv och en 2x teleobjektiv pÄ baksidan. Det Àr allt vi vet hittills!