iPhone XR eftertrÀdare som enligt uppgift har dubbla bakre kameror, större batteri, omvÀnd trÄdlös laddning

iPhone XR eftertrÀdare som enligt uppgift har dubbla bakre kameror, större batteri, omvÀnd trÄdlös laddning

“IPhone XR-eftertrĂ€daren kommer sannolikt att presenteras i september, tillsammans med iPhone XI och XI Max”

Apples iPhone XR (recension) Àr för nÀrvarande den mest populÀra och framgÄngsrika iPhone frÄn företagets senaste sortiment. En ny rapport ger oss nu en uppfattning om vad vi kan förvÀnta oss av iPhone XR 2019 eller iPhone XR 2. Den uppdaterade modellen kommer tydligen att ha en dubbla bakre kamerainstÀllning, förbÀttrade interna enheter, omvÀnd trÄdlös laddning och mer. Det har varit mÄnga lÀckor angÄende iPhone XI och XI Max, men den nya rapporten handlar om iPhone XR-eftertrÀdaren.

En rapport frÄn den japanska bloggen Macotakara sÀger att iPhone XR 2 kommer att ha en dubbla bakre kamerainstÀllning, liknande det som finns i iPhone XS-serien. Den nuvarande iPhone XR har en enda bakre kamera och tappar ut telefonsensorn som finns pÄ den dyrare iPhone XS. Apple kommer dock att lÀgga till en tele-kamera till andra generationens iPhone XR. De primÀra och sekundÀra sensorerna frÄn iPhone XI skulle anvÀndas. Selfie-kameran kommer ocksÄ att uppgraderas till en 12-megapixelsensor, i linje med en tidigare rapport.

iPhone XI MaxiPhone XI Max

IPhone XI och XI Max sÀgs ha en trippel bakre kamerainstÀllning placerad i en fyrkantig modul. IPhone XR 2 har inte den hÀr fyrkantiga installationen och anvÀnder istÀllet den instÀllning som finns pÄ iPhone XS. Den bakre glaspanelen kommer att kurva runt kamerainstÀllningen, vilket innebÀr att den inte skulle ha en metallring som ses pÄ nuvarande iPhones. Rapporten nÀmner ocksÄ att mute-omkopplaren ocksÄ skulle se en redesign och kommer att likna iPhone XI-varianterna.

IPhone XR-eftertrÀdaren kommer sannolikt att anvÀnda samma 6,1-tums LCD-skÀrm som finns pÄ den nuvarande modellen. Rapporten sÀger ingenting om skÀrmens upplösning. Det stÄr dock att Apple kommer att öka batterikapaciteten, upp frÄn 2 942 mAh frÄn den nuvarande modellen. Noterad analytiker Ming-Chi Kuo sÀger att batteristorleken kommer att ökas till 3,089 mAh. Vid sidan av en ökning av batteristorleken kan de nya iPhonesna frÄn 2019 ocksÄ levereras med en 18W snabbladdare i lÄdan. Slutligen kommer de nya iPhonerna ocksÄ att ha omvÀnd trÄdlös laddning, som kan anvÀndas för att ladda de nya AirPods eller din Apple Watch.

Priset pÄ iPhone XR 2 bör ligga runt $ 749 och det kommer sannolikt att finnas i mÄnga fÀrger.