iPhone XR fortfarande den bÀstsÀljande iPhone i USA: CIRP

iPhone XR fortfarande den bÀstsÀljande iPhone i USA: CIRP

“IPhone XR drivs av Apple A12 Bionic-chipset och har en 6,1-tums LCD-skĂ€rm”

Apples iPhone XR har visat sig vara den bÀsta iPhone bland de senaste utgÄvorna. Det Àr det billigaste bland iPhone XS (recension) och XS Max, samtidigt som det inte gÄr miste om mÄnga funktioner. Ja, den har en LCD-skÀrm, men telefonen har ocksÄ bra batteritid. Enligt en ny undersökning fortsÀtter iPhone XR att vara den bÀstsÀljande iPhone-modellen i USA under perioden januari-mars 2019.

Forskningen utfördes av CIRP (Consumer Intelligence Research Partners), som undersökte cirka 500 amerikanska kunder som köpte Apple-produkter som iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Resultaten visade att iPhone XR stod för cirka 38 procent av den totala amerikanska iPhone-försÀljningen under Apples finansiella Q2 2019. iPhone XS, XS Max och XR svarade tillsammans för 59 procent av all iPhone-försÀljning i USA.

KĂ€lla - CIRPKĂ€lla – CIRP

Som du kan se var iPhone XR den mest populÀra iPhone bland de nyligen lanserade enheterna. Och det Àr inte förvÄnande, eftersom iPhone XR börjar pÄ $ 749, jÀmfört med $ 1000 startpris pÄ iPhone XS. IPhone XR finns ocksÄ i fler fÀrger, vilket tilltalar ungdomarna. MÄnga granskare och media har kallat det den bÀsta iPhone. Vi granskade ocksÄ iPhone XR och tyckte att det var rÀtt iPhone för de flesta anvÀndare dÀr ute.

Josh Lowitz, CIRP-partner och medgrundare, sa i ett pressmeddelande, ”IPhone XR fortsĂ€tter att dominera USA: s iPhone-försĂ€ljning. Det Ă€r fortfarande den bĂ€stsĂ€ljande individuella modellen igen under kvartalet, efter lanseringen tidigt i december 2018. I USA sĂ„lde de senaste iPhone-modellerna ungefĂ€r sĂ„vĂ€l som de senaste modellerna för ett Ă„r sedan, till cirka 60 procent av den totala försĂ€ljningen. Baserat pĂ„ dessa trender uppskattar vi ett genomsnittligt försĂ€ljningspris pĂ„ cirka 800 $, en minskning frĂ„n föregĂ„ende kvartal. “

Forskningsföretaget fann ocksÄ att de flesta iPhone-anvÀndare i USA inte köper Apple Care-garanti. De spenderar dock pÄ iCloud-lagring och Apple Music. Kolla in kÀlllÀnken för att lÀra dig mer.