IPhone Xr, Xs och Xs Max innehÄller inte en Lightning-till-hörlursuttagsadapter

iPhone XS Max batteri klirrar förbi Not 9 och Pixel 3 XL i nytt test

Apples iPhone 7 levererades berömt utan 3,5 mm hörlursuttag, ett designbeslut som var oerhört kontroversiellt dĂ„. Även om Apple kategoriserade beslutet som “modigt” protesterade mĂ„nga högt att designen var avgörande anvĂ€ndarvĂ€nlig och att Apples besatthet med att skapa allt tunnare enheter hade gĂ„tt ett steg för lĂ„ngt.

Även om den nöd som orsakades av iPhone 7-designen var förstĂ„elig, gjorde borttagningen av det beprövade hörlursuttaget inte mycket för att pĂ„verka försĂ€ljningen. Detta berodde delvis pĂ„ det faktum att Apple levererade en Lightning till 3,5 mm hörlursadapter med varje iPhone 7, vilket ger anvĂ€ndare som inte tĂ„l Apples egna hörlurar ett enkelt sĂ€tt att fortfarande anvĂ€nda sina befintliga hörlurar. Nu, tvĂ„ Ă„r sedan iPhone 7 levererades, kommer Apple inte lĂ€ngre att ge iPhone-köpare en gratis 3,5 mm-hörlursuttag.

I kölvattnet av att Apple avslöjade iPhone Xr, Xs och Xs Max började potentiella köpare snabbt leta efter Apples uppdaterade webbutik för att fĂ„ information som företaget inte hade tid att tĂ€cka djupare under dagens huvudnot. Som sagt, avsnittet “In the Box” för alla tre enheterna lyder som följer:

iPhone med iOS 12 EarPods med blixtanslutning Blixt till USB-kabel USB-nÀtadapter Dokumentation

PÄfallande frÄnvarande Àr naturligtvis Apples Lightning till 3,5 mm hörlursuttag. Nu om du har ett befintligt par hörlurar som du vill fortsÀtta anvÀnda, kan du vara sÀker pÄ att du fortfarande kan hÀmta en adapter frÄn Apple för $ 9.