iPhone XS och XS Max kan förbeställas nu!

Avatar for Amnah Fawad

iPhone XS och XS Max har redan tagit internet med storm.

Apples septemberhändelse var full av spännande nya produkter. Människor har ivrigt väntat på lanseringen av några av de mest omtalade iPhonerna under hela året. läckorna och rykten fick oss att undra hur de verkliga iPhonerna kommer att se ut.
Nu när de har släppts kunde vi inte låta bli att vänta med att förbeställa en för oss själva. Och gissa vad, du kan officiellt förbeställa iPhone XS och XS Max nu.
Istället för att gå med räkningen och introducera iPhone 11 kom företaget med ett intressant alternativ; XS och XS Max.
Med tanke på att företaget har stoppat produktionen av iPhone X, 6S och SE, förväntar vi oss att de nya kommer att få försäljningen att gå i brand. Inte bara på grund av det utan försäljningen förväntas vara i stort antal på grund av den ursprungliga popularitet som dessa iPhones har fått. Av allt som kom ut från Apples senaste händelse råder det ingen tvekan om att dessa iPhones har imponerat oss mest.

Läs mer på Apple stoppar produktionen av iPhone X, 6S och SE

Snabb granskning

Medan XS har en skärm på 5,8 tum, har XS Max en 6,5-tums OLED-skärm. Skärmen är enorm för en telefon. Båda iPhonesna har en kirurgisk stålfinish som gör att de ser väldigt kantiga ut. Dessutom har telefonerna också en helt ny glasformulering för en mycket bättre hållbarhet.
OLED-skärmen har en Super Retina-skärm. Företaget har också förbättrat sitt sortiment upp till 60% än de tidigare. För upplösningen får du 458 pixlar per tum. Längst fram på skärmen finns det en massa andra saker inbäddade i dess ram, dvs. frontkamera, punktprojektor, översvämningsbelysning, omgivande ljussensor, högtalare, mikrofon och närhetssensor.
Telefonerna finns i guld, silver och rymdgrå.
XS har en 12 megapixels bakre och 7 megapixels främre kamera. Dess bakre kamera är dubbel och dess 12-megapixelkamera är ihopkopplad med 12-megapixel teleobjektivsensor. Dessa linser har f 1,8 respektive f 2,4 bländare.
IPhone XS är utrustad med IP68 som gör jobbet. Telefonen kan hålla sig upp till två meter i vatten i flera minuter och ändå fungera så bra som ny. Och till vår förvåning överlever telefonen också i vätskor som apelsinjuice, te och ett par alkoholhaltiga drycker (öl och vin testades).

Specifikationer

XS och XS Max

5,8-tums skärm Dubbla 12 megapixel bakre kameror Dual sim-telefon FaceID och 3D touch A12 bioniskt chip IP68 vattenmotstånd och dammmotstånd

För XS Max är skärmen 6,5 tum.

Mer på iPhone XS och XS Max; djupgående granskning

Pris

iPhone XS kostar $ 999 och XS Max, $ 1099. Telefonerna kommer att finnas i tre lagringskonfigurationer, dvs. 64 GB, 256 GB och 512 GB.
Nu när förbeställningarna är slut kan vi inte vänta med att se hur försäljningen går och om iPhone XS och XS Max blir stjärnan i smartphones eller inte.
Vi rotar för iPhone XS och XS Max, eller hur?