IPhone XS och XS Max slog enligt uppgift med en Charging Bug

Avatar for Areen Zahra
Telefoner

iPhone XS och XS Max

Tja, strax efter några dagar efter lanseringen drabbas iPhone XS och XS Max av ett fel!

Ja, du läste rätt. De mest efterlängtade dyra iPhone XS och XS Max gjorde det på marknaden för bara ett par dagar sedan och har enligt uppgift drabbats av en laddningsfel. Detta har lett till en stor besvikelse bland många iPhone X-fans.

IPhone-användare har rapporterat att telefonen inte börjar ladda när skärmen är inaktiv. Att ansluta en laddare till en inaktiv skärm gör ingenting. Så snart skärmen blir aktiv laddas normalt.
Ursprungligen ansågs nyheterna om detta fel vara ett rykte. Senare bekräftade en ström av YouTube-videor och andra foruminlägg. Det finns ett motstridigt uttalande om detta fel bland iPhone XS-användare.
Eftersom felet har rapporterats i vissa telefoner och inte alla antar vi att detta har något att göra med iOS-programvaran snarare än hårdvara. Människor på nätet har börjat göra antaganden om olika faktorer som kan vara ansvariga för initieringen av detta fel.
Ett av de mest tilltalande antagandena är att felet är relaterat till Apples säkerhetskontroller på USB-portar i iOS 12. Denna kontroll behålls för att säkerställa säkerheten för enheter när det gäller dataextraktion. Antagandena är att samma funktion har påverkat laddningen också.
Tidigare lärde vi oss om buggarna och problemen i samband med iOS 11, såsom automatisk korrigering och skärmar som inte svarar. Därför verkar det säkert att säga att Apple-ingenjörer snart skulle ta upp den här frågan också och komma med en iOS-uppdatering för att fixa den.
Vi hoppas att Apple löser problemet så snart som möjligt för att undvika att besvikna sina följare.

Avatar för Areen Zahra

Areen Zahra

Teknikförfattare

IT-professionell och en passionerad författare som tycker om att uttrycka min kärlek till teknik för en allmän publik.

Läsarinteraktioner