IPhone XS som Apple hÄller pÄ att slÀppa kan vara dyrare Àn vi trodde

Apple lanserar reparationsprogram för iPhone X-enheter med felaktiga skÀrmar

SÄ mycket som Apple försöker hÄlla viktiga detaljer om sin nÀsta generations iPhone-sortiment under omslaget har lÀckorna inte bromsats in nÄgot under de senaste Ären. Om nÄgot har lÀckorna, trots Apples bÀsta anstrÀngningar, bara ökat. Förra Äret slÀppte till exempel en skurk Apple-anstÀlld en iOS 11 GM som bland annat bekrÀftade lanseringen av iPhone X och en LTE-aktiverad Apple Watch.

I Är har nyckeluppgifter om Apples kommande iPhone Ànnu lÀckt ut med lanseringen av en marknadsföringsbild av en moderniserad iPhone X tillsammans med en större iPhone X-modell. Dessutom har vi sedan lÀrt oss att nÀsta generations iPhone X kommer att kallas iPhone XS, medan den gigantiska 6,5-tums iPhone kommer att kallas iPhone XS Max. Vad som fortfarande Àr oklart Àr hur Apple planerar att prissÀtta trion av iPhones som den kommer att presentera nÀsta onsdag.

Enligt vissa rykten vi har sett kommer Apples 2018-prismatris för iPhone att stÀmma nÀra med vad vi sÄg förra Äret. Specifikt kommer 6,1-tums iPhone enligt uppgift att prissÀttas till 699 $, 5,8-tums iPhone XS till 799 $ och 6,5-tums iPhone XS Max till 999 $. Det Àr verkligen attraktiva prispunkter, men det finns ocksÄ spekulationer om att iPhone-priserna i Är kommer att vara högre Àn mÄnga förvÀntar sig.

Till denna punkt, en ny forskningsnot frÄn Bank of America Merrill Lynch (via CNBC) relÀer att 6,1-tums iPhone-varianten kan prissÀttas till $ 799, med iPhone XS och iPhone XS Max till $ 999 respektive $ 1.049.

“IPhone-prissĂ€ttning Ă€r troligen högre Ă€n inbĂ€ddad i konsensus”, skriver Bank of America-analytiker Wamsi Mohan. “Även om investerarnas förvĂ€ntningar Ă€r för en viss mĂ„ttlig prissĂ€ttning för 2019-modeller, förvĂ€ntar vi oss att Apple fortsĂ€tter att prissĂ€tta iPhones för vĂ€rde, vilket borde öka uppĂ„t till konsensusuppskattningar.”

Även om det vore trevligt om Apple prissĂ€tter sin iPhone-serie 2018 aggressivt, har Apple aldrig varit blyg för att placera en premiumprislapp pĂ„ sina produkter. Den framgĂ„ng som Apple sĂ„g med iPhone X visar verkligen att konsumenterna inte har nĂ„gra problem med att spendera mer Ă€n 1 000 dollar för att fĂ„ den senaste och bĂ€sta mobiltekniken som Apple har att erbjuda. Sanningen att sĂ€ga, sĂ„ lĂ€nge som Apples 6,1-tums LCD-modell Ă€r nĂ„got prisvĂ€rd, spelar det ingen roll hur dyra dess iPhone XS-modeller Ă€r.