iPhone XS som kommer ut i september kommer också att finnas i guld (uppdaterad)

Avatar for Amnah Fawad

Apple är redo att presentera sin nya iPhone XS i det kommande evenemanget den 12 september.

Intressant nog fick vi bara två veckor före den officiella händelsen vår nya läcka som ser väldigt övertygande ut.
Läckaget visar en bild med två telefoner som vi antar är 5,8-tums iPhone XS och 6,5-tums iPhone XS Plus och båda har OLED-skärmar.
Enligt de tidigare läckorna hette de kommande iPhonerna iPhone 11, iPhone 11Plus och en mycket billigare iPhone 9. Om denna nya läcka är en oavsiktlig utgivning av rätt information än de gamla läckorna och rykten kommer inte att vara sant längre.

iPhone XS kommer också att finnas i guld

Tidigare fanns det bara svartvitt på bordet men den nya läckan avslöjade att iPhone XS också kommer att finnas i guld. Rykten ryckte mot guldet men det var inte förrän ryktet fick fart.
Apple hade planerat att introducera sin iPhone X i guld men planen avbröts innan den ens nådde pipeline. Företaget släppte dock hur det skulle se ut så att vi vet vad vi kan förvänta oss av iPhone XS.

Läs hela recensionen på iPhone XS och XS Max recension

iPhone XS skiljer sig bara något från iPhone X

Vid första anblicken kan det vara väldigt svårt att skilja iPhone XS från X. Det kommer att ha en identisk rostfri ram och se ut som iPhone X visuellt. Den billigare utgåvan av iPhone som företaget också arbetar med kommer att ha en aluminiumram.

iPhone XS kommer att ha iOS 12

iPhone XS introducerar iOS 12. Alla väntar på lanseringen av den nya programvaran. Företaget har ännu inte avslöjat några andra detaljer om programvaran.

Dess design

√Ąven om iPhone XS kommer att se mycket ut som iPhone X, kommer dess Plus-version definitivt att bli st√∂rre och b√§ttre. K√§llor s√§ger att det kommer att vara en 6,5-tums telefon.
Dessutom kommer de två iPhonerna inte heller att ha ram på toppen och botten. iPhone XS kommer också att vara lite tjockare än iPhone X eftersom det ryktas ha en större bakre kamerasensor och lins.

iPhone XS-kamera

Vi vet inte så mycket om telefonens kamera hittills. Ett mycket övertygande ryktet sa att det kommer att ha en större bakre kamera. Det blir en kamera med dubbla linser. Foton från kameran med dubbla linser är 12MP. En av dessa linser kommer att vara teleobjektiv medan den andra kommer att vara normal. Båda linserna kommer att integreras med bildstabilisering.
Dessutom ryktas de kommande iPhonesna om att de har en TrueDepth-kamera utan att någon av dem har Touch ID-hemknapp. Den sista iPhone som använder hemknappen är förmodligen iPhone 8 och iPhone 8 Plus.

Vad kommer härnäst?

Sammantaget ser iPhone XS och XS Plus hisnande ut och med tanke på att den också kommer i guld, kommer dessa telefoner att ge oss några seriösa iPhone-mål.
Håll ögonen öppna för fler uppdateringar!