IQOO: s första smartphone som officiellt lanserades den 1 mars

IQOO: s första smartphone som officiellt lanserades den 1 mars

”IQOO: s första smartphone ser ut som ett helt flaggskepp med premium funktioner. ”

Vivos nybildade undermÀrke IQOO har precis avslöjat lanseringsdatumet för sin första smartphone pÄ sin officiella kanal pÄ Weibo. Den namngivna handenheten kommer att lanseras den 1 mars efter liv och rörelse i MWC 2019. Den senaste veckan har ett antal teasers med den senaste och den mest detaljerade som slÀpptes igÄr frÄn företaget. IQOO kommer att dabble i premium smartphones, verkar det, som företaget antydde sin första smartphone kommer att bÀra en Snapdragon 855 SoC inuti dess tarmar.

iqoo

NÀr det gÀller viktiga specifikationer lÀmnade den sista teasern lite till fantasin. Handenheten har 12 GB RAM-minne i kombination med 256 GB ombord vilket gör det till ett riktigt djur nÀr det gÀller rÄ kraft pÄ papper. En annan intressant funktion Àr 44W Flash Charge som sÀgs vara Vivos version av Super VOOC. Det skulle debutera för första gÄngen under IQOO: s moniker och handenheten har ett ganska stort 4000 mAh batteri med en USB Type-C-port. Andra retade funktioner inkluderar Super HDR (vilket förmodligen Àr ett förbÀttrat HDR-lÀge för kameran), 4D Shock och NFC. En tidigare teaser avslöjade ocksÄ en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen pÄ smarttelefonen som faktiskt skulle kunna bli en spelanordning frÄn Vivo pÄ grund av det sportiga temat för alla teasers.

NÀr det gÀller utseendet pÄ den kommande enheten lÀckte IQOO-smarttelefonen ut pÄ en live-TV-sÀndning av en NBA-match i Kina. Det sÄgs inte i sin helhet men en trippelkamera pÄ baksidan kunde bekrÀftas. Prata runt kinesiska Àr att telefonen kan kosta cirka 5000 yuan.

[Previous Story]Gionee F205 Pro med 13 megapixel primÀr kamera och 3000 mAh batteri lanseras: pris, specifikationer

[Next Story]Xiaomi Redmi 7 fÄr FCC-certifiering; 5,90-tums skÀrm, upp till 4 GB RAM och 64 GB lagring bekrÀftad