IQOO-telefonen bekrÀftade att den hade Snapdragon 855 SoC, 12 GB RAM, 4000 mAh batteri och mer

iqoo-teaser_1200x630

“IQOO har delat mĂ„nga nya funktioner pĂ„ sin kommande avancerade smartphone”

Det har gÄtt nÄgra dagar sedan starten av Vivos nya dotterbolag IQOO. Sedan dess har det förekommit rykten om en pÄstÄdd hopfÀllbar smartphone som tillhör företaget. Men en nyligen direktsÀnd TV-NBA-matchsÀndning i Kina innehöll ocksÄ den första IQOO-smarttelefonen och det var sÀkerligen inte en hopfÀllbar enhet. Den historien Ät sidan, IQOO har delat en mycket ostliknande teaser pÄ Weibo idag om sin kommande produkt. Och allt vi kan sÀga Àr att det blir ett helt flaggskepp. Ta en titt pÄ de retade funktionerna nedan.

iqoo-teaser_1200x630

Den officiella teaserbilden har ett foto av en soldat (droid?) Som fÄr oss att gissa om det nya erbjudandet kommer att vara en spelsmartphone frÄn Vivo. VarumÀrket i sig har inte sagt det men det finns nÄgra andra tips i den retade funktionsuppsÀttningen. Till att börja med kommer den att ha en Snapdragon 855 SoC (bekrÀftad tidigare). Den nya uppenbarelsen Àr att handenheten ocksÄ kommer att ha 12 GB RAM och 256 GB internt lagringsutrymme.

Vad som fĂ„ngade oss mer Ă€r dock “44” -numret, som ur vĂ„r synvinkel avser 44W Flash Charge-teknik. Detta kommer att vara en snabb laddning motsvarande OPPOs Super VOOC och kommer att driva IQOOs första smartphone med ett 4000 mAh batteri aktiverat av USB Type-C. En annan nyckelfunktion Ă€r 4D som de kinesiska medierna kallar 4D Shock, en haptisk feedbackfunktion som tidigare sett pĂ„ vissa kinesiska spelsmartphones. Slutligen finns det Super HDR och NFC som avslutar hela listan med funktioner.

Det Àr ocksÄ kÀnt frÄn en tidigare officiell teaser att IQOO-smarttelefonen kommer att rocka den senaste fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen medan en trippelkamera lÀcktes ut pÄ live-TV, som tidigare nÀmnts. Med sÄ mÄnga funktioner som redan har retats skulle vi inte bli förvÄnade om varumÀrket faktiskt tillkÀnnagav den nya smarttelefonen under de kommande veckorna.

[Previous Story]Google kan göra sig av med bakÄtknappen med Android Q

[Next Story]Smart telefonförsÀljning berör 370 miljoner Är 2021, genererar 28 miljarder dollar i intÀkter: Counterpoint