itel att enligt uppgift starta budget smartphone under 5000 Rs att ta pÄ sig Redmi 6A

itel att enligt uppgift starta budget smartphone under 5000 Rs att ta pÄ sig Redmi 6A

“Itels kommande budgetsmartphone kommer sannolikt att prissĂ€ttas till mindre Ă€n 5 000 Rs och kommer att ta emot Redmi 6A.”

Kinabaserade Transsion Holdings itel Mobile kommer att lansera en ny budgetsmartphone i Indien den 16 maj som Àr tÀnkt att ta emot Redmi 6A, enligt nyhetsbyrÄn IANS. Med hÀnvisning till branschkÀllor föreslÄr rapporten att den kommande itel-enheten sannolikt kommer att prissÀttas till mindre Àn Rs 5000 och kommer att tÀvla direkt mot Redmi 6As basvariant som finns tillgÀnglig till Rs 5.999. Uppgifter om telefonen avslöjas dock inte helt, men den kan komma med dubbla bakre kameror med AI-stöd, köras pÄ det senaste Android 9.0 Pie OS och sannolikt att rocka en bakmonterad fingeravtryckssensor.

itel A45 Fi 0005

Dessutom föreslÄr rapporter att den kan packa 2 GB RAM med antingen 8 GB eller 16 GB intern lagring som kan utvidgas av anvÀndaren. Det förvÀntas ha HD + -skÀrm med bildförhÄllandet 18: 9 och stöder Àven ansiktslÄsning för biometrisk sÀkerhet. Med tanke pÄ specifikationerna lÄter det sÀkert som ett vÀrdigt val som riktar sig till första gÄngen köpare i budgeten smartphone-segmentet. Vi borde veta mer nÀr telefonen blir officiell den 16 maj.

Enligt motpunktsundersökningar uppnÄdde itel en marknadsandel pÄ 7 procent inom funktionstelefonsegmentet under första kvartalet 2019. itel tillbaka i januari har lanserat A44 Air Android Go-smarttelefonen. Handenheten har en 5,45-tums skÀrm med 18: 9-bildförhÄllande och en upplösning pÄ 480 x 960 pixlar och drivs av en 1,4 GHz fyrkÀrnig SC9823E-chipset. Det vaggar dubbla bakre kameror bestÄende av en 5-megapixel primÀr sensor och en 0,08-megapixel sekundÀr shooter med LED-blixt. De bakre kamerorna stöds av AI Face Beauty-lÀge, AI Super Night Shot, AI HD-videoinspelningslÀge och portrÀttlÀge.