Jabra Elite 85h-hörlurar med 36 timmars batteritid och AI-adaptivt ljud lanseras: pris, specifikationer och mer

Jabra Elite 85h-hörlurar med 36 timmars batteritid och AI-adaptivt ljud lanseras: pris, specifikationer och mer

“De nya trĂ„dlösa Elite 85h-hörlurarna har digital hybridbrusreducering och sex mikrofoner”

Jabra har tillkĂ€nnagett sina premium Elite 85h-hörlurar i Indien. Headsetet introducerades ursprungligen i USA tidigare i Ă„r och har SmartSound-teknik, som enligt företaget anvĂ€nder AI för intelligent adaptivt ljud enligt miljön. Elite 85h-hörlurarna skryter ocksĂ„ av aktiv brusreducering, 40 mm-drivrutiner, Ă„tta mikrofonsystem för “kristallklart” ljud och ett batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 36 timmar med ANC och 41 timmar utan ANC.

Jabra Elite 85H-serie lÄg upplösning

Jabra Elite 85h-hörlurarna har prissatts i Indien till 28999 Rs. Headsetet finns i fyra fÀrgalternativ: svart, titansvart, guldbeige och marinblÄtt och kommer att sÀljas i landet frÄn och med den 25 maj och endast pÄ Amazon-, Croma- och Jabra-ÄterförsÀljare.

Enligt specifikationerna Ă€r Jabra Elite 85h-headsetet integrerat med röstassistenter som Google Assistant, Siri och Alexa-support. AnvĂ€ndaren kan kalla till röstassistenten med bara ett knapptryck. Hörlurarna har Bluetooth-anslutning för att para ihop dem trĂ„dlöst med vilken ljudkĂ€lla som helst, inklusive smartphones och datorer. ÖronkĂ„porna har 40 mm drivrutiner som sĂ€gs producera tydligt ljud och ger högkvalitativ akustisk upplevelse med branschledande hĂ„llbarhetsstandarder.

SmartSound-tekniken pĂ„ Elite 85h-hörlurarna Ă€r baserad pĂ„ HÖRNING som erbjuder ”personlig ljudupplevelse som gĂ„r utöver nuvarande Active Noise Cancellation (ANC) -lösningar”, sĂ€ger Jabra i sitt pressmeddelande. Detta innebĂ€r att nĂ€r man flyttar frĂ„n en bullrig jĂ€rnvĂ€gsstation till en tyst tĂ„gvagn kommer den kontextuella intelligenstekniken att mĂ€rka och automatiskt justera ljudet till de förĂ€ndrade omgivningarna. Slutligen kan hörlurarna styras via den kompatibla Jabra Sound + -appen.