Jabra Evolve 65e trÄdlösa öronsnÀckor i nackeband lanserades i Indien till 20320 Rs

Jabra Evolve 65e trÄdlösa öronsnÀckor i nackeband lanserades i Indien till 20320 Rs

“Jabra Evolve 65e ger upp till 13 timmars batteritid pĂ„ en enda laddning och har UC-certifiering”

Jabra har meddelat de helt nya Evolve 65e trÄdlösa öronsnÀckorna i Indien. Det hÀr Àr lÀtta öronsnÀckor som har fÄtt Skype for Business-certifiering, vilket innebÀr att du kan anvÀnda dem för arbetssamtal. Företaget sÀger att öronsnÀckorna ger professionell ljudkvalitet tack vare UC-certifiering och stora drivrutiner. Hörlurarna riktar sig till proffs som gillar att arbeta pÄ resande fot.

Enligt Jabra kan Evolve 65e ge upp till 13 timmars musikuppspelning och Ätta timmars samtalstid. Den har 12 mm dynamiska drivrutiner med passiv brusreducering via de förseglade örongelerna. Hörlurarna levereras ocksÄ med HearThrough-funktionen som lÄter anvÀndare lyssna pÄ sin omgivning. Förutom Skype for Business-certifieringen har Evolve 65e Àven certifieringar frÄn Cisco, Avaya, Unify och andra.

Jabra Evolve 65e_Front_Light,

Jabra levererar öronsnÀckorna med Link 370 Bluetooth-adaptern. Du kan anvÀnda detta för att ansluta till din bÀrbara dator eller din dator och din smartphone samtidigt. Hörlurarna har ett trÄdlöst rÀckvidd pÄ 30 m nÀr de Àr anslutna till en PC / laptop. För smartphones sjunker detta intervall till 10 meter. Den inbyggda kontrollen har en enda knapp som fungerar som Mute-knappen och kan ocksÄ anvÀndas för att Äberopa Google Assistant eller Siri. Den har ocksÄ ett stör-ljus som kan aktiveras om du inte vill bli störd. Inte sÀker pÄ om folk faktiskt kommer att mÀrka det dock.

Hörlurarna har fĂ„tt Skype for Business och UC-certifiering tack vare att fyra mikrofoner ingĂ„r. BĂ„da öronsnĂ€ckorna har en mikrofon vardera och tvĂ„ andra sitter i mikrofonboxen / den inbyggda kontrollenheten. Öronpropparna vĂ€ger bara 36 gram och har flera storlekar av örongeler och öronvingar för perfekt passform. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda Jabra Sound + -appen för att anpassa samtals- / musikupplevelsen och uppdatera programvaran.

Jabra Evolve 65e_Dongle_Busy_Light.

Jabra Evolve 65e kostar 20320 Rs, vilket Àr ganska mycket pengar för trÄdlösa öronproppar. Men potentiella kunder kommer troligen att köpa detta för UC-certifiering och Skype för företag. Naturligtvis kan du ocksÄ förvÀnta dig bra ljudkvalitet frÄn öronsnÀckorna. Den kan köpas online frÄn och med nÀsta mÄnad.