Jabra Move Style Edition on-ear trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien till en pris av 7 299 Rs

Jabra Move Style Edition on-ear trÄdlösa hörlurar lanserades i Indien till en pris av 7 299 Rs

“Den nya Java Move Style Edition erbjuder upp till 14 timmars batteritid och finns i tre nya fĂ€rgalternativ: Titanium Black, Gold Beige och Navy”

Jabra har uppdaterat sin Move on-ear-hörlursserie med lanseringen av den nya Jabra Move Style Edition. Dessa trĂ„dlösa hörlurar har mycket gemensamt med sina föregĂ„ngare, Move Wireless, med undantag för batteribackup och nya och ”moderna” fĂ€rgalternativ. Företaget hĂ€vdar att hörlurarna kan erbjuda upp till 14 timmars uppspelningstid, upp frĂ„n Ă„tta timmar, pĂ„ en enda laddning, samtidigt som de erbjuder samma ljud, komfort och formfaktor.

Jabra Move Style_3 fÀrger tillsammans_blÄ bakgrund

Jabra Move Style Edition-hörlurar sÀgs ha Scandivanian-design och erbjuder en bekvÀm passform tack vare de mjuka öronkÄporna. Headsetet erbjuder bÄde trÄdlös anslutning med Bluetooth 4.0 och trÄdbundet alternativ med 3,5 mm kabel. För en handsfree-upplevelse kommer hörlurarna ocksÄ med inbyggda kontroller för att spela / pausa musik, aktivera röstassistent och svara pÄ samtal utan att nÄ din smartphone.

De nya trÄdlösa hörlurarna Move Style Edition har prissat i Indien till 7 299 Rs. Hörlurarna kommer att kunna tas upp pÄ Jabras auktoriserade butiker och större e-handelsplattformar som Amazon.in och Croma frÄn och med den 20 april. Hörlurarna finns i nyanser av titansvart, guldbeige och marinblÄ.

”Jabra Move Ă€r en av de mest populĂ€ra trĂ„dlösa hörlurarna pĂ„ örat eftersom den erbjuder en fantastisk trĂ„dlös upplevelse för samtal och musik pĂ„ resande fot till ett överkomligt pris. Genom att lĂ€gga till förbĂ€ttrad batteritid och tre nya FĂ€rg alternativ till de existerande fantastiska funktionerna, vi förvĂ€ntar oss att Move Style Edition blir Bluetooth-hörlurar som mĂ„ste ha ”, sĂ€ger Amitesh Punhani Marketing Manager, Jabra India och SAARC.