Jason Kunesh frÄn Public Good on How Bands Are Like Like Startups

Jason Kunesh frÄn Public Good on How Bands Are Like Like Startups

Jason Kunesh Àr en av grundarna och VD för AllmÀn programvara, en start som syftar till att göra donationer till ideella organisationer lika enkelt som att bestÀlla nÄgot pÄ Amazon. Innan Jason startade var han chef för UX för Obamas Ätervalskampanj 2012 och en del av grundarteamet pÄ The Point, som senare blev Groupon. Jason Àr ocksÄ medlem i adjungerad fakultet vid Startskola, Àgare av den bÀsta Fu Manchu i Chicago, en mentor pÄ Slagmotor, och en rÄdgivare till American Design and Master-Craft Initiative och UX för gott.

I det hÀr avsnittet lÀr du dig hur Jason blev involverad i Obama-kampanjen, hur det Àr att demonstrera din produkt för presidenten och vad teamet lÀrde sig om Obama-kampanjen och sedan tillÀmpade pÄ Public Good. Dessutom kommer vi att grÀva lite djupare och tÀcka varför vÀlgörenhetsorganisationer för djur övertrÀffar vÀlgörenhetsorganisationer för hemlösa, varför ideella organisationer Àr rÀdda för innovation, hur han gick in i teknik, varför du borde vara offentlig om dina misslyckanden och varför Chicago Àr bÀsta stÀllet att starta ett ideellt företag. Slutligen kommer vi att gÄ in pÄ vad vi behöver göra för att ta Chicago tech till nÀsta nivÄ, hur startups Àr som band, hur man fÄr ett team att arbeta tillsammans och varför man verkligen mÄste förstÄ era motivationer som grundare.

Lyssna pÄ ITUNES

Lyssna pÄ GOOGLE PLAY

LÀs mer om Chicago start-ekosystem hÀr pÄ Tech.Co

Den hĂ€r artikeln uppdaterades senast den: 21/05/2020 – 08:17

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Colin Keeley Àr grundare och vÀrd för Tech In Chicago, en oberoende podcast med intervjuer frÄn Chicagos frÀmsta startande grundare och riskkapitalister.