Jaybird Run XT med IPX7-certifiering och nya fÀrgalternativ lanserade

Jaybird Run XT med IPX7-certifiering och nya fÀrgalternativ lanserade

“De nya Run XT-öronsnĂ€ckorna Ă€r exakt desamma som första generationens Jaybird-par förutom vattentĂ€tningen”

Ett av toppnamnen pÄ den trÄdlösa hörlursmarknaden, Jaybird har meddelat andra generationen av sina riktigt trÄdlösa Run-öronsnÀckor, namngivna Run XT. De uppdaterade öronsnÀckorna Àr helt vattentÀta och erbjuder nya fÀrgalternativ att vÀlja mellan. Men mycket om de tvÄ modellerna förblir desamma, varför Run XT inte kan betraktas som en uppgradering.

De ursprungliga Run-hörlurarna var inte IPX7-certifierade vilket innebÀr att de har en mindre nackdel jÀmfört med andra trÄdlösa trÀningshörlurar pÄ marknaden, eftersom det Àr viktigt att vara vattentÀt för en gadget som anvÀnds sÀrskilt i svettiga förhÄllanden. Sedan fanns det ocksÄ rapporter som hÀvdade att hörlurarna led av opÄlitliga Bluetooth-anslutningsproblem, nÄgot som ytterligare dÀmpade deras popularitet.

jaybird run xt

Även om IPX7-betyget har tagits om i andra generationens modell finns det inget ord eller information relaterad till Bluetooth-anslutningsproblemen. Endast en gĂ„ng Run XT starta leverans, vilket sannolikt kommer att vara nĂ€sta mĂ„nad, vet vi om Jaybird har Ă„tgĂ€rdat problemet eller inte. Företaget kommer ocksĂ„ att lansera en ny podcastfunktion som en del av sin app nĂ€sta mĂ„nad, och förse anvĂ€ndare med podcasts speciellt kuraterade av Jaybird-idrottare och personal. De nya fĂ€rgerna som erbjuds kommer att vara Black / Flash och Storm Grey / Glacier.

Bortsett frĂ„n detta Ă€r Jaybirds Run XT-öronproppar exakt samma som deras föregĂ„ngare, de behĂ„ller samma formfaktor och till och med bĂ€r samma prislapp pĂ„ $ 179,99. Även laddningsvĂ€skan Ă€r densamma och anvĂ€nder fortfarande microUSB vid en tidpunkt dĂ„ USB Type-C har blivit den förvĂ€ntade normen. Knapparna Siri och Google Assistant finns ocksĂ„ tillsammans med monolĂ€ge-funktionen för höger öronsnĂ€ckor, som hĂ„ller dig medveten om din omgivning medan du Ă€r inkopplad. NĂ€r det gĂ€ller batteri erbjuder de nya öronsnĂ€ckorna fyra timmars körtid pĂ„ en full avgift och ytterligare tvĂ„ full avgifter i fallet, liknar föregĂ„ngaren.