JAYS a-Seven trÄdlösa on-ear-hörlurar lanserades i Indien till ett pris av 7999 Rs

JAYS a-Seven wireless - in text

“JAYS a-Seven trĂ„dlösa hörlurar har aluminiumchassi, anvĂ€nder 40 mm drivrutiner och inkluderar integrerade mikrofoner och multifunktionskontroller”

Strax efter introduktionen av m-Six trÄdlösa in-ear-hörlurar i Indien har den svenska ljudtillverkaren JAYS lanserat de a-Seven trÄdlösa hörlurarna i landet. A-Seven eftertrÀder den ikoniska u-JAYS, som satte företaget pÄ vÀrldskartan över premium ljudutrustning. A-Seven trÄdlös riktar sig till subpremiesegmentet för trÄdlöst on-ear-ljud och har företagets signatur, minimalt designsprÄk. NomenklaturmÀssigt sitter den precis ovanför JAYS a-Six trÄdlös, Àven om den senare har en annan formfaktor.

JAYS a-Seven trÄdlös Àr byggd av ett aluminiumchassi, inklusive öronkÄpor och ett justerbart huvudband som anvÀnder slÀta justeringsskenor pÄ sidorna. Den inre delen av huvudbandet och öronkÄporna anvÀnder minneskum för att motstÄ överdriven vaddering och ger anvÀndarna rÀtt byggnad. Den totala byggnaden Àr helt enkel, med inte en enda blomning eller ojÀmn kant som anvÀnds i byggnaden. U-JAYS utstrÄlade en kÀnsla av högsta kvalitet, och vi förvÀntar oss att a-Seven trÄdlöst gör detsamma. Det enda problemet som ÄterstÄr att testa Àr bekvÀmligheten med att bÀra hörlurarna under lÄnga timmar, vilket var lite ont i tummen för u-JAYS.

JAYS a-Seven trÄdlöst - i text

NÀr det gÀller specifikationer drivs JAYS a-Seven trÄdlösa hörlurar med hörlurar av 40 mm neodym-drivrutiner, vars detaljer Ànnu inte har avslöjats. Med detta sagt förvÀntas frekvensrespons, ljudtrycksnivÄ och harmonisk distorsionsnivÄ vara i nivÄ med branschstandarder, eftersom man ser hur a-Seven riktar sig mot ingÄngen till premium mainstream-ljudutrustning. A-Seven trÄdlöst fÄr en integrerad mikrofon för samtal och multifunktionella in-line-kontroller pÄ öronkÄporna för enkel vÀxling av samtal / musik.

Dessutom anvÀnder JAYS a-Seven trÄdlöst Bluetooth v4.1 för anslutning, tillsammans med Qualcomms aptX-kodek för högupplöst trÄdlös ljudströmning. Det Àr lite förvÄnande att JAYS a-Seven inte har Bluetooth 5.0, eftersom de lanserades globalt i slutet av 2018, och mÄnga billiga hörlurar idag har ocksÄ Bluetooth 5.0. Den enda skillnaden som detta kan göra i allmÀnhetens konsumentförstÄelse Àr i ljuduppspelning med ultrahög upplösning, dÀr a-Seven trÄdlöst inte skulle gÄ lika bra som sina andra högupplösta hörlurar.

JAYS a-Seven trÄdlös - presenterad

JAYS a-Seven trÄdlös Àr klassad för 25 timmars uppspelningstid och 35 dagars reservbatteribackup. Hörlurarna Àr prissatta till 7999 Rs och erbjuder ett alternativ pÄ örat till JAYS m-Six trÄdlöst, vilket Àr ett par trÄdlösa in-ear-hörlurar som prissÀtts vid samma tidpunkt.