JBL GO + Bluetooth-högtalare lanserades i Indien för 1799 Rs

JBL GO + Bluetooth-högtalare lanserades i Indien för 1799 Rs

“FrĂ„n och med nu Ă€r Go + endast tillgĂ€ngligt pĂ„ Flipkart”

Harman International, det amerikanska dotterbolaget Samsung Electronics, har tillkÀnnagett den nya JBL GO + Bluetooth-högtalaren i Indien till ett startpris pÄ 1799 Rs. GO + Bluetooth-högtalaren Àr tillgÀnglig för köp pÄ Flipkart och Àr eftertrÀdaren till JBL GO som har högt utmaning och har ett 20 procent större batteri förutom en bÀttre och högre musikutgÄng. GO + levereras ocksÄ med en avancerad brusreducerande högtalartelefon för konferenssamtal och finns i svart, blÄ och röd fÀrgalternativ.

HARMAN lanserar JBLŸ GO + Bluetooth-högtalare i Indien pÄ Flipkart (2)

PĂ„ tal om lanseringen Sumit Chauhan, Vice President – Lifestyle Audio, HARMAN Indien, sa, ”Vi Ă€r glada att fĂ„ den populĂ€ra JBL GO + till Indien och utöka vĂ„rt starka partnerskap med Flipkart. Genom detta partnerskap kan konsumenter fĂ„ tag pĂ„ JBLs signaturljud, beundrat av musikentusiaster över hela vĂ€rlden. JBL GO + Ă€r den perfekta högtalaren för alla som vill ha en praktisk men kraftfull Bluetooth-högtalare för varje tillfĂ€lle. ”

Echoing en liknande anda Ranjit De, Director Electronics pĂ„ Flipkart betonade, “Som en grundpelare i vĂ„r konsumentcentrerade strategi ser vi enorma möjligheter att föra kvalitetsprodukter och varumĂ€rken till vĂ„r plattform. Vi bevittnar enorm acceptans för premiumljudprodukter bland Flipkarts stora pool pĂ„ 150 miljoner plus konsumenter och JBLs senaste produktutbud kommer att vara ett utmĂ€rkt komplement till det. Vi tror starkt att detta samarbete kommer att ge bĂ„de Flipkart & JBL ett bĂ€ttre tillfĂ€lle att ge underbara förslag till indiska konsumenter. ”