Jio GigaFiber Rs 600 plan med medföljande fasta och TV-tjänster enligt uppgift

Jio GigaFiber Rs 600 plan med medföljande fasta och TV-tjänster enligt uppgift

‚ÄĚJio GigaFibers bredband-fasta-TV-kombinationserbjudande kommer att finnas tillg√§ngligt de n√§rmaste m√•naderna‚ÄĚ

Jio GigaFiber är RILs förflyttning av bredbandstjänster, och företaget hävdar att det har nått 1600 städer sedan initiativet tillkännagavs i augusti förra året. Nu säger en ny rapport att Jio snart kommer att tillkännage ett nytt kombinationserbjudande som inkluderar gratis fasta och TV-tjänster för Jio GigaFiber-användare. Erbjudandet börjar vid Rs 600 per månad och användare kommer också att ges möjlighet att ansluta upp till 40 enheter till hemnätverket för ytterligare Rs 1000. De fasta och TV-tjänsterna kommer att tillhandahållas nuvarande Jio GigaFiber-användare inom de närmaste tre månaderna.

Rapporten, med hänvisning till källan, anger också att fasta telefoner och TV-tjänster kommer att vara kostnadsfria i ett år, varefter den kommer att finnas tillgänglig kommersiellt. Den fasta fasta tjänsten som ingår i kombinationserbjudandet kommer med obegränsade gratissamtal och TV-tjänsten skulle också vara gratis eftersom den skulle levereras över internet. Som tidigare nämnts kan användare lägga till upp till 45 ytterligare enheter i hemnätverket, inklusive CCTV, smart-TV, bärbara datorer, spelkonsoler, smarta hem-enheter och mer. Detta kommer att kosta ytterligare Rs 1000, men kommer att vara användbart för kunder som vill ha en smart heminstallation.

jio-gigafiber-specialerbjudande-planer

Jio GigaFiber erbjuder 100 Mbps-anslutningar med 100 GB gratis data varje månad, i tre månader. Användare behöver bara betala en engångsavgift på 4500 Rs för routern. Den officiella lanseringen av Jio GigaFiber kommer återigen att störa hela bredbandstjänstindustrin, precis som hur Jio förändrade marknaden för mobilt internet. Bredbandsmarknaden har inte trängts igen än. Endast 18,29 miljoner kunder i Indien har tillgång till eller använder en trådbunden bredbandsanslutning.

Registreringarna för Jio GigaFiber-anslutningar har varit öppna sedan augusti 2018, men full kommersiell lansering börjar först sent i år eller 2020. RIL hade meddelat förra året att man skulle köpa aktier i Hathway Cable and Datacom Ltd och DEN Networks Ltd till öka närvaron av dess bredbandstjänster. Den planerar att knyta kontakt med cirka 27 000 lokala kabelleverantörer genom Hathway och Den.