Jio Phone 3-pris i Indien, specifikationer tippade i ny lÀcka; lansering ryktas för juni 2019

 Jio Phone 3-pris i Indien, specifikationer tippade i ny lÀcka;  lansering ryktas för juni 2019

“Jio Phone 3-priset i Indien Ă€r knutet till 4500 Rs och ryktespecifikationer inkluderar en 5-tums pekskĂ€rmsdisplay, 2 GB RAM och 64 GB intern lagring”

Jio för tvÄ Är sedan utlöste 4G-revolutionen i Indien med sin offentliga lansering av prisvÀrda telekomtjÀnster. Företaget fortsatte med att erbjuda smarta telefoner med namnet Jio Phone (första intryck) och Jio Phone 2 (recension) för att fÄ höghastighetsinternet till dem som fortfarande sitter fast i 2G-nÀtverk. Medan den första generationen Jio Phone var en av de billigaste 4G-erbjudandena, har andra generationens telefon ett QWERTY-tangentbord för enklare skrivning. Nu föreslÄr ett rykte att telco Àr redo att lansera Jio Phone 3 i Är, men det kan skilja sig mycket frÄn sin föregÄngare.

Jio Phone 3-pris i Indien, slÀppdatum

jio_1

Den senaste rapporten kommer frÄn BeetelBite, som lyckades fÄ informationen frÄn en Reliance Jio-chef. Vad som Àr intressant Àr att den hÀr gÄngen vÀljer företaget en smartphone istÀllet för en funktionstelefon. Jio Phone 3-priset i Indien har tippats till 4500 Rs, vilket Àr en betydande bump jÀmfört med sin föregÄngare. Vi kan dock förvÀnta oss att Jio kommer med Ànnu ett cashback-erbjudande som det har gjort tidigare för att sÀnka det effektiva priset.

Enligt rapporten kommer Jio Phone 3 att tillkÀnnages i juni 2019 och göras tillgÀnglig för köp i Indien frÄn och med augusti. Jio-chefen avslöjade att offlinebutikerna som Jio Stores och Reliance Digital-butikerna kommer att börja ta emot bestÄndet i juli 2019. FörbestÀllningarna för smarttelefonen börjar samma mÄnad.

Jio Phone 3 specifikationer, funktioner

jio

Det Àr Ànnu inte klart om den kommande Jio Phone 3 kommer att vara en fullfjÀdrad Android-smartphone eller köra en kraftfull version av KaiOS som driver 4G-funktionstelefonerna. Rapporten föreslÄr att den kommande modellen kan vara en Android Go Edition-smartphone, som vanligtvis Àr ett erbjudande pÄ grundnivÄ.

Rapporten avslöjar vidare att smarttelefonen levereras med en 5-tums pekskÀrm. Det finns inget ord om processorn ombord, Àven om telefonen enligt uppgift kommer att ha 2 GB RAM och 64 GB anvÀndarutvidgbart lagringsutrymme ombord. I kameravdelningen spekuleras i Jio Phone 3 att ha en 5-megapixelskytt pÄ bakpanelen och 2-megapixelkamera pÄ framsidan.

TyvÀrr Àr detta allt som Àr kÀnt om den kommande smarttelefonen just nu.