JioGroupTalk konferenssamtal app lanserades i Indien

JioGroupTalk konferenssamtal app lanserades i Indien

“JioGroupTalk-appen Ă€r tillgĂ€nglig för nedladdning i Google Play store / App Store och anvĂ€ndare kan ansluta till sina kontakter, inklusive icke-Jio-prenumeranter”

Jio har meddelat en ny app som heter JioGroupTalk exklusivt för sina abonnenter i Indien. Som namnet “GroupTalk” antyder kan du ringa till mer Ă€n en kontakt samtidigt, som ett konferenssamtal. Intressant Ă€r att anvĂ€ndare ocksĂ„ kommer att kunna ansluta till icke-Jio-prenumeranter och kunna lĂ€gga till uppringare, stĂ€nga av dem individuellt, gruppavstĂ€nga eller Ă„teransluta uppringare under samtalet. Som rapporterats av TelecomTalk kommer appen att förbli under testperioden i nĂ„gra dagar.

bild (1)

För att anvĂ€nda appen mĂ„ste du först ladda ner och installera ‘JioGroupTalk’ pĂ„ din smartphone (tillgĂ€nglig för bĂ„de Android- och iOS-anvĂ€ndare) och slutföra registreringen med ditt Jio-nummer. Det Ă€r viktigt att Jio SIM-kortet anvĂ€nds i telefonen eftersom registreringen inte kan slutföras Ă€ven om du har ett Jio-nummer pĂ„ en separat telefon. NĂ€r vi testade appen i slutet, kom vi över att den bara fungerar pĂ„ mobildata sĂ„ se till att du inte Ă€r ansluten till nĂ„got Wi-Fi-nĂ€tverk.

För nĂ€rvarande har appen bara röstsamtal. Företaget förvĂ€ntas lansera videosamtalfunktionen i framtiden. Dessutom finns det ocksĂ„ ett ‘FörelĂ€sning’ -lĂ€ge i appen som lĂ„ter dig stĂ€nga av andra gruppkonferensmedlemmar medan en talar och andra lyssnar. JioGroupTalk lĂ„ter dig ocksĂ„ skapa grupper sĂ„ att du kan komma i kontakt med dem med ett enda tryck.

Den nya appen Àr bara ytterligare en fördel för 280 miljoner anvÀndare som hittills har gÄtt med i Jio-nÀtverket. Den teleoperatör som stöds av Reliance har lagt till siffrorna pÄ drygt tvÄ Är. Företaget erbjuder extremt billiga tariffer, i kombination med fördelar med data, samtal och meddelanden, och en serie Jio-appar inklusive JioCinema och JioTV gratis.