JioRail-appen lanserades för att hjÀlpa Jio Phone-anvÀndare att boka tÄgbiljetter, kontrollera PNR och mer

JioRail-appen lanserades för att hjÀlpa Jio Phone-anvÀndare att boka tÄgbiljetter, kontrollera PNR och mer

“JioRail-appen Ă€r tillgĂ€nglig för nedladdning frĂ„n Jio App Store och lĂ„ter anvĂ€ndare betala för biljetter med betalkort och kreditkort samt e-plĂ„nböcker”

Jio har lanserat en app för anvÀndare av sina 4G-funktioner för att lÄta dem enkelt boka tÄgbiljetter, se biljetthistorik och kontrollera PNR-status. Den nya JioRail-appen för Jio Phone och Jio Phone 2 lÄter ocksÄ anvÀndare boka biljetter i Tatkal vid nödplaner. Den nya JioRail-appen Àr tillgÀnglig för nedladdning pÄ Jio App Store och lÄter anvÀndare göra betalningar för biljetter via bankkort, kreditkort och e-plÄnböcker etc.

JioPhone 2 recension 04

Den nya JioRail-appen fungerar som en port till IRCTC-tĂ„gbokningstjĂ€nsten. Det fungerar med IRCTC ID – Ă€ven om du inte har det kan du skapa ett i appen. Förutom att kontrollera PNR-status eller boka en tĂ„gbiljett, lĂ„ter JioRail-appen dig ocksĂ„ kontrollera tĂ„ginformation, tider, rutter, platstillgĂ€nglighet och flera andra tjĂ€nster med ett klick pĂ„ en knapp pĂ„ deras Jio-telefoner.

JioPhone 2 recension 03

”TĂ„gbiljettbokning har gjorts ganska enkelt pĂ„ JioRail app. Med denna unika tjĂ€nst kan Indiens konsumenter undvika att stĂ„ i lĂ„nga köer eller betala agentavgifter för att boka biljetter och istĂ€llet njuta av en förbĂ€ttrad digital livserfarenhet, ” sa Jio i ett pressmeddelande. Företaget tillade vidare att det arbetar med appen för att erbjuda förbĂ€ttrade tjĂ€nster som PNR-statusĂ€ndringsvarningar, tĂ„glokaliserare och matbestĂ€llning i framtiden.

För oinvigde Àr Jio-telefonerna de egna enheterna frÄn teleoperatören Jio. Företaget introducerade det tillbaka 2017 och följde upp det med JioPhone 2 förra Äret. Telefonerna fungerar med Jio SIM och erbjuder funktioner som liknar en smartphone men pÄ en mindre skÀrm. Du kan strömma innehÄll frÄn YouTube och JioTV, chatta med WhatsApp och nu boka tÄgbiljetter via JioRail.